פורסם 2009 באוקטובר 2216 שנים במסגרת רכישת מחשב אני קונה כרטיס מסך GTX275.איך נחשב הכרטיס של TWIN TECH לעומת החברות האחרות?תודה
פורסם 2009 באוקטובר 2216 שנים כל הכרטיסים אותו הדבר, ההבדל הוא בקירור וחלקם מגיעים מומהרים מהמפעל. סטוק מול סטוק הכל זהה. כך את הזול מבינהם כמו שנאמר כבר אלפי פעמים בפורום.תעשה גם את השיקול אם כדי לך להוציא מעל 1000 שקלים על כרטיס, שבקרוב מאוד יוצא הדור החדש מצד NV,וגם כשהיום יש כבר כרטיסים יותר מתקדמים טכנולוגית של ATI באותו המחיר פחות או יותר.
פורסם 2009 באוקטובר 2216 שנים קישקוש מוחלט! יש חברות איכותיות יותר והחברה הזאת ממש לא הוכיחה את עצמה.ולא, ממש לא כולם אותו דבר !הכטיסים מהחברות הבאות נחשבות ובצדק לטובות ביותר (ולאו דוקא לפי סדר איכותם)1.SAPPHIRE 2.XFX3.GIGABYTE4.BFGעריכה: אה..EVGA ו-SPARKLE גם נחשבות טובות.
פורסם 2009 באוקטובר 2216 שנים כיום 90% מהכרטיסים באותה רמה בלי קשר ליצרן. יש בודדים שמשפרים ויש גם מספר חברות שמוציאות דגמים מוזלים (כמו TUL-POWERCOLOR שמוציאות כרטיסים מוזלים תחת המותג VTX).תבדוק מי היבואן של TWIN TECH, אם זה FOX PC (או גלובלטק, לא כזה משנה) אז עדיף שלא כי לא ברור מה המצב שלהם כרגע.
פורסם 2009 באוקטובר 2216 שנים קישקוש מוחלט! תן הוכחה כי להסתכל על מותג יפה ולהגיד "זה איכותי" כל אחד יכול.כי בתכלס?כיום 99% מהכרטיסים באותה רמה בלי קשר ליצרן. את הסאפיר שלך שאתה כל כך אוהב, לי היה HD4850 שלהם והם שינו את הPCB של הכרטיסאתה יודע מה הייתה התוצאה? אסון אוברקלוק, הכרטיס הגיע אולי ל675MHZ בליבה יציב.
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים קישקוש מוחלט! יש חברות איכותיות יותר והחברה הזאת ממש לא הוכיחה את עצמה.ולא, ממש לא כולם אותו דבר !הכטיסים מהחברות הבאות נחשבות ובצדק לטובות ביותר (ולאו דוקא לפי סדר איכותם)1.SAPPHIRE 2.XFX3.GIGABYTE4.BFGעריכה: אה..EVGA ו-SPARKLE גם נחשבות טובות.כן אתה צודק, לך תשלם אתה 500 שקל יותר על כרטיס של EVGA או BFG בגלל השם...אתה חי בסרט.אתה חושב שכרטיס מדגם X של TWINTECH ירוץ פחות טוב מכרטיס זהה של EVGA סטוק מול סטוק? אתה שוב חי בסרט.וגם אם זה היה נכון, וגם אם נדמיין שיש הפרש מזערי, זה בטח ובטח לא היה שווה את התוספת במחיר.היה לי 9800GTX TWINTECH, כרטיס מעולה, הייתי מבסוט ממנו מכל הבחינות."הקישקוש המוחלט!" הוא לא שלי במקרה הזה.
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים מה דעתכם על זה ב1084 שח עם קירור כפול של Palit ?http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28675&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE#זה שנתיים אחריות אבל אני חושב שאפשר לחיות עם זה =>
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים אבל אין אותו במלאי לפי דברי SKYPCגם אצל היבואן הם טוענים שאיןעכשוו זה שאלה עד כמה אתה סבלני =) כמה זמן הם אמרו עד שיהיה להם במלאי ?
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים הם אמרו שאין כרגע אצל היבואן והיבואן לא יודע מתי יהיהנשמע כמו התשובות שנועדו ללחוץ עלייך לסגור עסקה על מוצר אחר.. שמע אתה יכול לשלוח למייל לחברה עצמה ולנסות לברר איפה\מתי הכרטיס יהיה זמין בארץ נסה את הכתובות בלינק הבא http://www.palit.biz/main/contact.php?lang=enנירא לי זה הכתובת שאתה צריך support@palit.biz
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים אם לא חשוב לך כל כך ה - PHYSX אז הייתי לוקח את ה - HD4890 הזה.לינק - http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1819גם זול, גם מומהר קצת מהמפעל וגם עם קירור משופר לעומת הסטוק הרגיל.
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מחבר מה שהיה חשוב לי בנושא המפרט שנתנו לי זה שהוא יטפל בקלות ובהגדרות טובות בFLIGHT SIMULATOR של מיקרוסופט.
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים לפי בנצ'ים שראיתי ב - TOMSHARDWAREGUIDE בעבר לא ראיתי כמעט הבדל בין 9600GT ל - GTX 260 במשחק הזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.