עבור לתוכן

אי אפשר לסיים את היום הזה בלי כמה מילים על Windows 7 ועל הגדרת רשת ביתית בה

Featured Replies

פורסם

אני מניח שרובכם יודעים שהיום הוכרזה באופן רישמי מערכת ההפעלה Windows 7.

אני משתמש במערכת ההפעלה הזו כבר כמה שבועות על המחשב הראשי שלי והאמת היא שיש לי רק מילים טובות להגיד עליה. כפי שכתבתי כבר לפני כמה שבועות בשרשור אחר בנושא, WIndows 7 היא מחליפה ראויה ל-XP ולדעתי כל אחד מאיתנו צריך לשקול בחיוב את המעבר למערכת הזו.

ב-Windows 7 יש הרבה חידושים ושיפורים, וגם בתחום העיסוק של הפורום יש חדשות. אתם מוזמים לקרוא עליהן במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm

פורסם

שאלה שלא קשורה לרשת ביתית

האם וינדוס 7 מנצלת ממש טוב את החיבור לאינטרנט בניגוד לXP ששם יש את כל הבלאגן של הtcp receive window?

פורסם
  • מחבר

שאלה שלא קשורה לרשת ביתית

האם וינדוס 7 מנצלת ממש טוב את החיבור לאינטרנט בניגוד לXP ששם יש את כל הבלאגן של הtcp receive window?

כש-XP יצאה לשוק לפני יותר מ-8 שנים השימוש באינטרנט מהיר היה הרבה יותר מצומצם ולכן הגדרות ברירת המחדל עשל נערכת ההפעלה היו בעיתיות ונדרשו כל מיני תוכנות ומניפולציות על מנת לטפל בכך. W7 הרבה יותר מעודכנת בתחום הזה ולא נדרש בה שום משחק בפרמטרים. אישית, בהתקנה שלי לא מצאתי שום צורך לשחק במאפיינים של W7 בתחום התקשורת והיא פועלת בתחום הזה טוב מאוד ישר מהקופסא.

פורסם

מגניב

דרך אגב

בקשר למספר חיבורים, אני מבין שאין את זה גם ב7 מאז שהוציאו את זה בSP2 של ויסטה כן?

למה הם החליטו פתאום לזרוק את הרעיון הדבילי שאם הם יגבילו חיבורים אז זה יגרום לפחות תולעים ברשת

ואם זה לא מוגבל יותר אז המחשב תמיד יכול לפתוח כמה חיבורים שבא לו? (דווקא נשמע פצצה בתוכנות שיתוף)

פורסם
  • מחבר

כמו ב-SP2 של VISTA, גם ב-W& אין את המגבלה הזו ואין צורך להפעיל את התכונות השונות שמתימרות לתקן את הבעיה זו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים