עבור לתוכן

שידרוג למעבד - טולאטין?

Featured Replies

פורסם

אבל אנחנו מדברים על מתאם של powerleap.......

• תגובות 44
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל אנחנו מדברים על מתאם של powerleap.......

זה לא קשור!

הוא לא עובד עם כל הלוחות, תכנס לאתר שלהם ותראה.

פורסם

אין לי כוח להיכנס........

אבל אם אתה אומר נסמוך עלייך

פורסם
  • מחבר

הממ

אטלון לי כנראה יש גרסה מוקדמת של הלוח (מה שאומר שאין מצב) בגלל שאני זוכר פעם שאלת אותי משו בקשר לגאמפרים וזה מתי שעשיתי את ה OC.

בכל מקרה אם הציפסט הזה הוא טיפה ישן מידי אז זה אומר שאין מצב למתאם ואני צריך לוח חדש?

פורסם

הממ

אטלון לי כנראה יש גרסה מוקדמת של הלוח (מה שאומר שאין מצב) בגלל שאני זוכר פעם שאלת אותי משו בקשר לגאמפרים וזה מתי שעשיתי את ה OC.

בכל מקרה אם הציפסט הזה הוא טיפה ישן מידי אז זה אומר שאין מצב למתאם ואני צריך לוח חדש?

כן, או שאתה יכול לנסות ולהמר בעניין הזה ורב הסיכויים שתפסיד כי:

אם תקנה מעבד ומתאם ובסוף הלוח לא יתאים:

- נקברת עם מתאם שלא נתן לעשות בו שימוש.

- נקברת עם מעבד שאתה צריך למצא לו לוח, במחיר של איזה DURON טוב או אפילו AXP, לא בדקתי מחירים לאחרונה.

- תצטרך להוציא עוד כסף על לוח SDRAM PC133 שלא ייתן לך הרבה, גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת יכול שדרוג עתידית. למרות שאני מציע שאת האחרון תיקח בערבון מוגבל מאוד כשזה נוגע למחשבים בכל תת-תחום שהוא.

לכן, אני חושב שמראש עדיף לך ללכת על פלטפורמה של DURON+A7V133 אם אתה מעוניין להשאר עם הSDRAM שיש לך כבר, או שעדיף לך ללכת על לוח KT266A של ג'יגה-בייט, DURON וDDR RAM ואז תוכל לשדרג בעתיד למעבד מהיר יותר(כמו XP200-2200 כשהם יהיו ממש זולים בעוד איזה חצי שנה או שלושת רבעי שנה).

פורסם
  • מחבר

hmm

יש אפשרות לברר באופן מוחלט האם הלוח שלי והמתאם יסתדרו?

והאם יש מתאם למעבדים אחרים? נניח של AMD?

פורסם
:nono:
פורסם

ומה איתי יש לי cuv4x עם ציפסט VIA 694x + VIA VT82C686A?

ybh hfuk kaho?

פורסם

לסלרון טולאטין?

לא נראה לי, המתאם הוא מסלוט לסוקט..

פורסם

hmm

אני יכול לומר לך באופן מוחלט שהם לא יסתדרו כי אין לוח BX אחד של אסוס שמופיע ברשימת התאימות בדף המוצר באתר של POWER LEAP.

לא, אין מתאם למעבדים אחרים "נניח של AMD" כי אלו ארכיטקטורות שונות לגמרי ואף פעם לא היה ולא נברא כזה דבר.

ybh hfuk kaho?

לא, הוא לא מתאים. אסוס הוציע לוח חדש זהה לזה שלך שנקרא: TUV4X והוא זה שמיועד לטואלטין. תאורתית יכול להיות שיהיה מתאם(אבל הוא לא קיים) כי כל מה שצריך זה משהו שיוריד את המתח שהלוח אם מספק למעבד, ואז נשאלת השאלה האם הלוח עצמו יכול לספק רמת מתח נמוכה יותר מזו שהוא נותן למעבדי קומפרמיין, וסלרון קופרמיין.

בקיצור: טואלטין זה דבר שווה רק במידה ויש לך לוח תואם או לוח שתומך במתאם. אחרת, תקנה משהו אחר של AMD הרבה יותר מהיר.

פורסם

hmm

אני יכול לומר לך באופן מוחלט שהם לא יסתדרו כי אין לוח BX אחד של אסוס שמופיע ברשימת התאימות בדף המוצר באתר של POWER LEAP.

לא, אין מתאם למעבדים אחרים "נניח של AMD" כי אלו ארכיטקטורות שונות לגמרי ואף פעם לא היה ולא נברא כזה דבר.

ybh hfuk kaho?

לא, הוא לא מתאים. אסוס הוציע לוח חדש זהה לזה שלך שנקרא: TUV4X והוא זה שמיועד לטואלטין. תאורתית יכול להיות שיהיה מתאם(אבל הוא לא קיים) כי כל מה שצריך זה משהו שיוריד את המתח שהלוח אם מספק למעבד, ואז נשאלת השאלה האם הלוח עצמו יכול לספק רמת מתח נמוכה יותר מזו שהוא נותן למעבדי קומפרמיין, וסלרון קופרמיין.

בקיצור: טואלטין זה דבר שווה רק במידה ויש לך לוח תואם או לוח שתומך במתאם. אחרת, תקנה משהו אחר של AMD הרבה יותר מהיר.

המתח הכי נמוך שהלוח שלי מספק זה 1.7V והכי גבוהה זה 2.5V

פורסם

כמו שאמרתי אתה יכול לשכוח מ"שדרוג".

פורסם

כמו שאמרתי אתה יכול לשכוח מ"שדרוג".

מה המתח של הטואלטין?

פורסם

1.5-1.6, וזה לא רק העניין של המתח, אם הוא יכניס את המעבד הזה ללוח שלו הוא פשוט לא יעבוד.

אתה יכול להכנס לכתבות על מעבדים בtom's hardware guide ולראות.

פורסם

1.5-1.6, וזה לא רק העניין של המתח, אם הוא יכניס את המעבד הזה ללוח שלו הוא פשוט לא יעבוד.

אתה יכול להכנס לכתבות על מעבדים בtom's hardware guide ולראות.

או שאני פשוט יאמין לך ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים