עבור לתוכן

נעילת אתרים

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אני מקווה שכן.

אני רוצה לנעול מספר אתרים ברשת, כייצד אני יכול לעשות זאת?

אחי יושב ורואה סרטים מהבוקר עד הלילה במחשב באתרים כמו מגה וידאו וכדומה. האם ניתן להגביל את משך הצפיה או לבטל אותה לחלוטין?

תודה.

פורסם

איזה ציוד קצה יש לך בשימוש?

הרבה נתבים היום יודעים לעשות את כל הדברים האלו דרך הממשק שלהם.

פורסם

אתה יכול לחסום לו את הגישה רק במחשב שלך על ידי הגדרת זיהוי כתובת IP של 127.0.0.1 לשמות האתרים שאחיך גולש דרכם בקובץ ה HOSTS של מערכת הההפעלה.

פורסם

אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אני מקווה שכן.

אני רוצה לנעול מספר אתרים ברשת, כייצד אני יכול לעשות זאת?

אחי יושב ורואה סרטים מהבוקר עד הלילה במחשב באתרים כמו מגה וידאו וכדומה. האם ניתן להגביל את משך הצפיה או לבטל אותה לחלוטין?

תודה.

אני לא בדיוק הבנתי מה המטרה שלך בדיוק אפשר להבין את זה בכמה דרכים:

- אתה לא רוצה שאחיך יראה סרטים באינטרנט או רוצה להגביל אותו מאיזה שהוא מניע ( אתה שונא אותו, ההורים שלך ביקשו ממך לעשות את זה)

-.העובדה שאחיך צופה בסרטים באתרים האילו מפריע לך להשתמש באינטרנט

- אתה משלם על רוחב הפס ואחיך משתמש בהרבה וזה עולה הרבה כסף

אני מכיר את האתרים הזה כי אשתי כל הזמן צופה בסדרות שם. megavideos מגביל את ל72 דקות וצריך לחכות שעה כשנגמר הזמן . אפשר לעבוד עליו ע"י החלפת IP אומר ניתוק וחיבור מחדש . זה לפעמים מעצבן כשאני משחק אבל לא ממש נורא.יש לי QOS על המחשב שלי בנתב וגם על הספק אינטרנט אז לרוב הצפיה באתרים האילו לא משפיע לי על המשחק באופן משמעותי.

פורסם

אני לא בדיוק הבנתי מה המטרה שלך בדיוק אפשר להבין את זה בכמה דרכים:

את המטרה שלו הבנת בדיוק: מה שפירטת הן סיבות ולא מטרות, וזה לא ממש רלוונטי לדיון.

(יש מקרים שבהן כן רלוונטי לדעת סיבה למשהו, אבל אני לא רואה לזה צורך בדיון הנוכחי

- מה זה משנה לך למה בדיוק הוא רוצה לחסום את האתרים שהוא רוצה לחסום?)

בכל אופן כפי שנאמר יש מספר דרכים להשיג את המטרה הזו: להשתמש במנגנוני QOS שאולי קיימים בנתב הביתי (אם קיים).

שימוש בקובץ hosts או אפילו שימוש בשירות open dns

(שזה כמו שימוש ב hosts רק שקיים באינטרנט ולא במחשב המקומי - יכול להיות שיהיה מעט איטי יותר אבל מספק גם יותר נוחות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים