עבור לתוכן

חסימת האינטרנט האלחוטי לכמה מחשבים ע"י כתובות MAC

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי ראוטר של TP-LINK TLWR541g ואני רוצה שרק המחשב שלי והאייפון שלי יגלשו דרכו ואפילו רצוי שכל שאר המכשירים שבסביבה לא ידעו אפילו שיש אינטרנט אלחוטי.

ניסיתי לעשות חסימת כתובות MAC אבל משום מה זה לא מצליח ועדיין כולם יכולים להתחבר.

יש למשהו ניסיון עם הראוטר הזה כי הוא חדש לי.

תודה מראש

פורסם

תגיד, אתה בסדר? :D

איך בדיוק אתתה מצפה ש MAC filter יעזור לך אם אפשר לעשות spoofing תוך כמה שניות?

אם אתה מענויין באבטחה תגדיר הצפנת WPA2 ואם אתה לא רוצה שיראו את הSSID שלך פשוט תכבה שידור SSID וזהו (מה שלא ימנה התחברות לרשת עדיין אבל ההצפנה עם סיסמא מספיק חזק תעזור מאוד).

פורסם
  • מחבר

אחי אתה צודק אבל אין פה כאלה אנשים מתוחכמים.

לפי מה שאני יודע אתה יכול לתת את הכתובת mac של המכשירים שאתה רוצה שיהיו ברשת ורק הם התחברו.

יש אפשרות או אין?

פורסם

אני לא אח שלך.

תקרא את התגובה שלי שוב.

פורסם
  • מחבר

בסדר הבנתי את התגובה שלך!!!

לא אכפת לי מspoofing

אני רואה שהפורום הזה מתדרדר כל פעם תוקפים פה במקום להסביר יש אנשים לא גאונים כמוך שלא יודעים.

ולא צריך להיות אח שלך אל תדאג.

יום טוב

פורסם

תגיד, אתה בסדר? :D

איך בדיוק אתתה מצפה ש MAC filter יעזור לך אם אפשר לעשות spoofing תוך כמה שניות?

אם אתה מענויין באבטחה תגדיר הצפנת WPA2 ואם אתה לא רוצה שיראו את הSSID שלך פשוט תכבה שידור SSID וזהו (מה שלא ימנה התחברות לרשת עדיין אבל ההצפנה עם סיסמא מספיק חזק תעזור מאוד).

הדגשתי לך אם לא הבנת את הרמז.

פורסם

אם אתה מתעקש על MAC FILTERING (למרות שהסבירו לך שאפשר להתגבר על זה בשניות). אתה צריך להיכנס ללשונית

"MAC FILTERING" תחת "WIRELESS" ושם להכניס ידנית את הכתובות שאתה מעוניין שיוכלו להתחבר אלחוטית, להגדיר אותן

כENABLED, לבחור באפשרות "DENY..." ובסוף ללחוץ על הפתור הראשון שיהפוך את האפשרות הזו לENABLED.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים