עבור לתוכן

אפל מעדכנת את קו המוצרים שלה

Featured Replies

פורסם

iMac חדש בגדלים של 21.5" ו27" ולראשונה גם עם מעבד מרובע ליבות (i5

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/imac?mco=MTMzNzQ4NzA

גם המק מיני שודרג, מגיע גם עם מעבדים חזקים יותר ואפשרות ל2 דיסקים קשיחים

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/mac_mini?mco=MTMzNzQ4OTY

ואחרון חביב, עכבר מולטי טאצ' (משהו אומר לי שזה גם טרנד שיתפוס אצל שאר היצרניות)

http://store.apple.com/us/product/MB829?mco=MTA4MTQxMjg

היה גם עדכון למקבוק אבל לא משהו ששווה לדבר עליו :P

פורסם

למקבוק שיפרו את הכרטיס מסך,זמן סוללה מפלצתי ואת תצורת הבניה, לא שווה איזכור?

פורסם
  • מחבר

לא

9400M היה לו כבר לפני

זמן הסוללה שלו לא יוצא דופן בהשוואה למה שהיה קודם (ומה שיש כיום במקבוק פרו)

אז וואוו, הוא עכשיו יוניבודי :xyxthumbs:

פורסם

לפי האתר,ב-iMac מדובר במסכי IPS, מגניב. לגבי ה-27" זה צפוי, אבל ב-21.5" זה קצת מפתיע - השוק בגדלים אלה כבר כמעט עבר ל-100% זבל.

והרזולוציה של ה-27" מדהימה - כמעט כמו של 30"!

פורסם

לא

9400M היה לו כבר לפני

זמן הסוללה שלו לא יוצא דופן בהשוואה למה שהיה קודם (ומה שיש כיום במקבוק פרו)

אז וואוו, הוא עכשיו יוניבודי :xyxthumbs:

לפני שהוא היה יוניבודי בגלל שהיה לו מגנט הפאנל הקדמי היה סוג של 'נמשך' ויוצא מהמקום וה בלאי ידוע ומעצבן, אז לטעמי זה אחלה שידרוג והפן הקצת יותר קריטי (לדעתי לפחות), הטאץ' פאד הוא עכשיו מולטי טאץ' מזכוכית (מאפשר גלילה 2 אצבעות,פינץ' סיבוב וכ'ו וכ'ו)

חוץ מזה עוד כמה עידכונונים המסך קיבל LED-backlit והזכרונות של הכרטיס מסך שדורגו לDDR3 מDDR2

או במילים אחרות, הוא הפך למקבוק-פרו משתלם...

פורסם

ראיתי, אהבתי ביותר! (בין היתר חיכיתי להשקה הנ"ל, רק לא היה זכור לי מתי תהיה.. :nixweiss:)

ה-IMAC החדשים נראים מצוינים, דקיקים וטובים, המחיר עוד יותר "טוב".. :lol:

הMAC MINI שופר בצורה נחמדה, לא באופן מדהים, אך הוא משתר לאט לאט..

בנוגע למקבוק לא יצא לי לגמרי להיתעדכן, אך הוא נראה לא רע בכללי ונשמע כמוצלח מאוד על פי התגובות כאן.

אבל, הדבר שהכי הלהיב אותי היה העכבר מולטי טאץ' של אפל, חלק, יפה "וסקסי" כמו שאפל יודעים לעצב, ממש יצירת פאר! אני חושב שבמחיר של 60 דולר הוא יחסית משתלם ליבוא ארצה. באשר לפונקציות שלו והיתממשקות גם עם ווינדוס וליכוליו בעתיד יהיה מאוד מענין! מה שבטוח, התחלנו טרנד חדש סטייל אייפון... :xyxthumbs:

פורסם

נחמד לראות את המאק מיני משתפר סוף סוף הבעיה המחירים בארץ

600$ בארצות הברית זה בטח אומר בערך 6000 שקל בארץ וחבל

אם המחירים היו כמו בארצות הברית מחיר של 2400 שקל בערך למיני מאק שכולל כל מה שצריך ישר מהקופסה היה אופך אותו

למחשב\סטרימר מאוד מבוקש

קטן חסכוני בחשמל וחוץ ממשחקים כבדים נותן כל מה שצריך ממחשב בידורי

פורסם

טוב רשמים מהאיי מאקים החדשים והעכבר החדש (שבארץ כבר שבוע +\-)

היוניבאדי בהחלט מוסיף להם מבחינת עיצוב חבל רק שאין בארץ אפשרות לתלות את המסך כמו בארה'ב

והמאג'יק מאוס..חחחח זה פשוט מגוחך כמה שהוא אדיר פשוט עכבר גאוני, קחו את הטראק פד של הלפטופים ופשוט

תיישמו את זה על עכבר...

פורסם

העכבר מדהים...! יעבוד עם הפיסי?

פורסם

לא כ"כ הבנתי את הקטע עם המג'יק מאוס, אם סתם נגיעה גורמת לפעולה כלשהי אז האחיזה הסטנדרטית בעכבר צריכה להיות עם האצבעות באוויר? נשמע לי לא ממש נוח/ארגונומי...

גם הקפיצה בין 21.5 ל-27 נשמעת לי מפגרת, 21.5 זה גבולי להיות קטן (סביר, אבל יכול להיות קטן להרבה אנשים), ו-27 זה מפלצתי ולא לכולם יהיה נוח לעבוד איתו מחצי מטר ומטה (עומק של שולחן מחשב סטנדרטי), לדעתי ה-24 היתה בחירה נבונה בסדרות הקודמות.

פורסם

המאג'יק מאוס מאוד מאוד נוח והוא לא מופעל בכל לחיצה, אתה משתמש בו כמו עכבר רגיל לחלוטין וגם ההקלקה מרגישה כמו הקלקה

רק ההבדל הוא שאתה רוצה לגלול למטה אז אתה פשוט שם את האצבע באמצע כיאלו יש גלגלת

ודף קדימה זה 2 אצבעות שמאלה ואחרונה זה 2 אצבעות ימינה, צריך להשתמש בו כדי להבין את הגאונות

ה27" כעיקרון לא הכי מומלץ למשתמשים רגילים, 27" זה לאנשי עריכה וכ'ו יש לשים לב שהרזולוציה של המסך הנ'ל גבוהה יותר מHD

אנשים שמתעסקים עם צילומים ועריכות המסך הזה הוא גן עדן בשבילהם בשילוב עם המפרט

והעכבר נכון לעכשיו לא עובד עם פי סי וגם לא עם דגמים ישנים של IMAC

בקרוב יהיה פאטץ' שיתקן את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים