פורסם 2009 באוקטובר 2016 שנים שלום חברים.יש לי ראוטר BR-6204Wg.מחשב אחד מחובר בכבל רשת ועובד מצוין רוחב פס קבוע על 1.5מגהומחשב נוסף ,נייד עם כרטיס רשת 54מגה תקן G בערוץ 6בדיקת מהירות הורדה קבועה על 180KBאם אני עושה לו בדיקת רוחב פס הוא נותן לי בערך 0.5 מגה +- (גם שאני מכבה את המחשב הנייח).לפעמים הוא מראה לי רוחב פס מלא 1.5בדקתי בכמה אתרים כולם מראים לי רוחב פס נמוך.הגלישה איטית במחשב הנייד. הSKYPE מגמגם לי כל הזמן.קודם היה לי ראוטר 108מגה של TPLINK עם אותה בעיה.למישהו יש רעיון למה הרוחב פס נמוך במחשב הנייד?????
פורסם 2009 באוקטובר 2016 שנים יש מצב שכרטיס הרשת שבמחשב הנייד שלך לא משהו וכן יש סיכוי שיש הפרעות איזוריות שונות לשידור האלחוט.תנסה לעבור לערוץ 9 או 11 וכמוכן תנסה גם לשים את הנייד במרחק של בערך 2 מטר מהנתב האלחוטי ותראה מה אז המהירות.אגב אם יש לך שני מחשבים תנסה לבדוק את מהירות העברת הנתונים בין המחשבים ברשת הפנימית ולא לכיוון האינטרנט.
פורסם 2009 באוקטובר 2116 שנים בכללי פשוט תבדוק כמה זמן חלונות אומרת לך שהיא תעביר לך קובץ של סרט או כל קובץ בנפח של מעל 300 מגה.כמובן שאתה יכול לבדוק עם TOTAL COMMADNER את מהירות ההעתקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.