עבור לתוכן

איפוס ביוס במחשב שלא עולה

Featured Replies

פורסם

עריכה לאחר הערתו של 007 פלקון

עשיתי אתחול למחשב כדי לעשות לו OC ולאחר מכן המחשב לא עלה יותר. המאוררים מסתובבים אבל המסך שחור.

כרטיס המסך תקין. המעבד תקין. זכרונות הוצאו והמגעים נוקו.

יש לי לוח ASUS עם מעבד 3.4 פנטיום. הלוח איכותי והיה יקר בזמנו, דגם P5AD2-E PREMIUM. ניסיתי לעשות OC.

המחשב ביקש איתחול ולא נדלק יותר מאז. פירקתי כ.מסך וזיכרונות והחזרתי. המעבד עובד בלוח אחר.

הוצאתי והחזרתי את הסוללה וגם הוצאתי את הג'מפר שליד הסוללה, שיניתי את מקומו, לחצתי על כפתור ההפעלה,

החזרתי את הג'מפר למקום. ושוב כלום לא עובד. המחשב מצייץ שיש סיסטם פייל ועוד משהו שאני לא מבין.

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12430

יש עוד משהו לעשות???

אגב, מצאתי את זה בלינק המצורף. לא כל כך יודע מה לעשות עם זה בנתיים.

ASUS CrashFree BIOS2

The CrashFree BIOS2 feature now includes the BIOS auto-recovery function in a support CD. Users can reboot their system through the support CD when a bootable disk is not available, and go through the simple BIOS auto-recovery process.

ASUS motherboards now enable users to enjoy this protection feature without the need to pay for an optional ROM.

פורסם

הבעיה לא מובנת, תכתוב פה בדיוק מה רושם לך במסך ואם אפשר לצלם את זה.

פורסם
  • מחבר

המסך לא עולה.

ובגלל שלדעתי הלא מלומדת OC עושה שינויים בביוס אני חושב שצריך לרענן את הביוס אם הלוח לא הלך.

רק במקום צפצופים כמו בלוחות אחרים הלוח הזה מדבר ואומר שיש סיסטם פייל SISTEM FAIL אם אני כותב את זה נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים