פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים בעיני אף משחק לא שווה כזה סכום.... מה שכן נראה משחק נחמד , עם חידוש מגניב , ועם גרפיקה לא רעה....השאלה איך המשחקיות ouch, איזה לקוח קשה אין בחלל קולות... אלא אם אתה משחק dead space
פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים ביקורת ראשונה למשחק - http://www.firingsquad.com/games/shattered_horizon_review/חיובית מאד עם ציון של 85.
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים למי שרוצה לנסות את המשחק מוזמן להגיד לי כאן או בה"פ, יש לי שלושה GUEST PASSES לחלק.
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים ^^כנ"ל , גם לי יש 3 הזמנות לחלק , הן עד ה18.12 אז תרגישו חופשי לשלוח ה"פ....
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים חטפתי סחרחורת רק מלהסתכל על הטריילרים,לא רוצה לחשוב כמה אדוויל אצטרך אם אשחק בזה...
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מזכיר טיפה את שלבי הlow gravity של UT האגדי.. רוצה לנסות את המשחק.. אשמח ל"כניסת אורח"
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים חטפתי סחרחורת רק מלהסתכל על הטריילרים,לא רוצה לחשוב כמה אדוויל אצטרך אם אשחק בזה...משום מה , בטריילרים זה מאוד מוקצן , יש קטעים שלפעמים אתה לא יודע איפה אתה או מה נמצא מעליך או מתחתיך (במיוחד במפה שנקראית The Arc) אבל בכל השאר אין את הבעיה הזאת.אם לא הייתי עמוק בתוך המולטי של MW2 ,הייתי משחק בזה כנראה בלי הפסקה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.