עבור לתוכן

PrivateNGN שווה משהו או סתם גימיק שיווקי?

Featured Replies

פורסם

למי שלא ראה את הפרסומות, מדובר בעצם באיזושהו מסלול גלישה של בזק בינ"ל ברשת NGN החדשה במהירות 15MB, כשהם מיעדים

לחברי המסלול "רוחב פס פרטי/נפרד".

מישהו כבר נרשם לזה? מה אתם חושבים?

• תגובות 33
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם שיהיה NGN אחר כך נדבר על חבילות EXTRA :)

פורסם

לדעתי זה עוד דרך לשווק את הטכנולוגיה, בת'כלס זה לא משנה איך תקבל את ה-15\20\30MG.

פורסם

אתה לא נרשם לזה, זה לא מסלול גיימר

אם אתה בבזק בין לאומי וב10 מגה ומעלה אז לא משנה אם יש לך הוט או בזק הם טוענים שאתה תקבל את המהירות לחו"ל עד הסוף

פורסם

השאלה עד כמה הרוחב פס יהיה מוגבל ואם כספית זה השתלם בכלל.

בזמן האחרון למדו לעשות פרסומות ככה שגם גוש חרא יראה כשווה להשקעה.

פורסם

יש מצב שעוד מעט אני אוכל לבדוק, כי בהוט דופקים אותי וגיליתי שאני יכול לקבל 10 מגה בNGN באותו מחיר שאני משלם כרגע ל5 מגה

פורסם

קודם כל זה לא קמפיין של בזק(תשתית) אלא של בזק בינלאומי(ספקית)

בגלל שאנשים יתחילו להתחבר למהירות גבוהות של 10Mb ומעלה יהיה צוואר בקבוק מטורף לחו"ל

אז במקום להגיד שמשדרגים את התקשורת לחו"ל, יצאו בקמפיין כאילו זו רשת חדשה.

ואם אכן מתכוונים למסלול שבו הלקוח יקבל את המלוא רוחב הפס ללא שום הגבלות מצד בזק בינלאומי, זה יכול להיות מעניין, אבל בטח יעלה דיי הרבה.

פורסם

אני שונא קמפיינים, במקום לומר את האמת בפנים הם מבלבלים בשכל עם כל מיני סלוגנים ושטויות ועוד שורפים על זה כמה מיליונים

לא חבל על הכסף?

פורסם

הרי זאת חארטה אחת גדולה.

ההגבלה היא של התשתיות, שאין מספיק רוחב פס לחו"ל ומחו"ל.

רק אם ירחיבו את הכבלים היוצאים והנכנסים אז יהיה אפשר לעשות מבצע כזה

פורסם

הרי זאת חארטה אחת גדולה.

ההגבלה היא של התשתיות, שאין מספיק רוחב פס לחו"ל ומחו"ל.

רק אם ירחיבו את הכבלים היוצאים והנכנסים אז יהיה אפשר לעשות מבצע כזה

לא מדוייק, לספקיות יש חיבורים לBBים של ספקיות התשתית באתרי ה-BB.

אני יכול להגיד לך בוודאות שהחיבורים האלה עמוסים מאוד בשעות העומס(כן גם מגיעים ל100% לפעמים).

ככה שטווח פרטי יכול לשנות לא מעט היום, כמובן שאין טעם לשלם על זה אם מקבלים TF עצבני לפנים.

פורסם

ד"א פורסמו המחירים של התשתית החדשה של הוט והמחירים פשוט מטורפים. ככה שבזק בטוח יעקצו באותה מידה וזה בכלל לא משתלם כספית. נראה למשהו נורמאלי שאזרח מהמעמד הפשוט יבזבז כזה הון על תשתית?

http://computers.walla.co.il/?w=/4/1593477

פורסם

מה מטורף ב200 ש"ח בחודש ספק +תשתית למהירות של 12Mb?

זה פחות או יותר מה ששאני משלם היום על 5Mb

פורסם

בכ- 200ש"ח, אתה יכול לקבל 15MB בבזק כולל ספקית.

נאמר לי מעובד הוט שהמחירים אצלם גבוהים משל בזק בגלל שהם לא ערוכים מבחינת רוחב פס לספק מהירויות גבוהות להרבה לקוחות. עד שהם לא ישתדרגו, לא תהיה תחרות, בזק תהיה זולה יותר.

פורסם

רק אני רואה את כל האבסורד שבעניין?

הוט = לוקחת מחירים מטורפים, בזק מפרסמת מוצר שקיים בערך ב3 ערים [אני מניח שיקח לפחות שנה עד שזה יגיע ליישובים שמסביב לנתניה].

זה פעם ראשונה שאני שומע על התשתית של הוט ל100 מגה, גם כן אני מניח שיקח הרבה זמן עד שהכל יפרס.

במקום להתחיל לפרסם ולעשות רעש ובלאגן היו צריכים להתחיל לפרוס את זה יותר ולקראת הסוף לפרסם.

עוד יותר גרוע בעניין זה, חבילות 10-20-30-100 מגה באות עם UPLOAD של 800 ק"ב :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:.

איך זה יכול להיות??? UPLOAD של 800K!!! היום על התשתית הישנה אני מקבל 512! בדיחה פשוט בדיחההה!

חוץ מזה שיתחילו לשפר את השירות שלהם ונדבר [חשוב לציין: הוט דווקא בסדר חוץ משלוקח 20 דקות לנציג].

נ.ב

יש ליי חבר שכבר מחובר לתשתית והוא טוען שיש הרבה בעיות, אני מניח שזה יפתר כשסיימו את כל החיבורים.

כל ההודעה בקיצור ומסקנות:

*Upload עלוב.

*מפרסמים תשתית שעדיין לא מוכנה.

*מחירים גבוהים.

פורסם

השירות הזה כבר זמין אצל הוט? ה 12 MB?

כמה UPLOAD יהיה מעכשיו?

לקוח מ YNET

מה למעלה?

רוחב הפס לתקשורת יוצאת (Upload) לחבילות ה-UFI צפוי לעמוד על מגה אחד בלבד, פרט לחבילת 100 מגה בה יעמוד על שני מגה-ביט. לשאלת ynet אודות "קיפוח" המשתמשים הזקוקים לרוחב פס גבוה בכיוון העולה, כמו יוצרי מדיה ומשתפי קבצים, ענה מנכ"ל החברה שבמידה ויש ביקוש ישקלו הוספת חבילות גם עבור מגזרים אלו

אבוי! ציפיתי שיהיה לפחות חצי סימטרי!~

פשוט חבל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים