פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים נתוני המחשב: מעבד: E6750 2.66GHz זיכרון: 2 GB DDR2 כרטיס מסך: Geforce 8800 GTSמשום מה התקנתי משחק לאחי הקטן Lord of the ring conquest והוא עובד טוב מאודואז התקנתי Fifa 2010 ועוד איזה משחק של Lego Starwars חדש והם בכלל לא עולים... כלומר ב Task manager המשחקים לא נמצאים בתהליך הפעלה!!!למה זה ככה????
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים מחבר חחח מה אתה גנוב???.... מה הקשרלחבר שלי הפיפה לדוגמא פעל ואצלי א Task manager אפילו לא מזהה הפעלה של המשחק כשאני מבצע אותהיש משחקים שפועלים ויש שלא אז זה מוזר לי שזה קורה...אני לא מאמין שזה בגלל דרישות מערכת אבל אולי זו גם אפשרות
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים מחבר אם לא הבנת הוא התכוון לזה שפה בפורום לא מדברים על פרוץ.פסדר .... שמע רד שנייה מעניין הפרוצים.המפרט של המחשב יכול להעלות פיפא מקורי?
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים לפי דרישות המערכת של המשחק ,למחשב שלך לא צריכה להיות בעיה להעלות את המשחק .
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים למרות שאסור לדבר על זה .יכול להיות שהורדת קבצים פגומים או שהקראק לא טוב ובגלל זה המשחק לא עולה אצלך .
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים אם לא הבנת הוא התכוון לזה שפה בפורום לא מדברים על פרוץ. למרות שאסור לדבר על זה . יכול להיות שהורדת קבצים פגומים או שהקראק לא טוב ובגלל זה המשחק לא עולה אצלך . קצת עושה מעצמך צחוק הייתי אומר...
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים למרות שאסור לדבר על זה .יכול להיות שהורדת קבצים פגומים או שהקראק לא טוב ובגלל זה המשחק לא עולה אצלך .אם הרגשת צורך כל-כך גדול לעזור לו ולגאול אותו מייסוריו הפיראטיים, היית שולח לו את זה בפרטי.באמת שבפעם הבאה תקבל על זה אזהרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.