עבור לתוכן

ניתוקים באינטרנט של בזק

Featured Replies

פורסם

שלום רב, יש לי בעיה עם ניתוקים של האינטרנט. אני מחוברת לתשתית של בזק ובזק בינלאומי, יש לי ראוטר אלחוטי (אבל אני מחוברת קווית) שאותו החלפתי כבר 3 פעמים. הראוטר הוא של בזק ROTAL RTA 1025W. כל פעם מחדש הראוטר מפסיק לעבוד, וכל פעם מחדש אני צריכה להגדיר אותו. אני כבר לא יודעת מה לעשות, מבזק אומרים שהבעיה היא אצלי בבית בחשמל. בסוף בזק נכנעו ואמרו לי שישלחו לי טכנאי. האם מישהו מכם ניתקל בכזאת תופעה?

פורסם

זה ציוד של Dynalink, למה כבר אפשר לצפות?

אני לא יודע מה המדיניות של החברה היום (אני כבר לא עובד שם כמעט שנה וחצי) אבל תנסי לראות אם אפשר להחליף את המודם לD-Link ה"חדשים" שהם מחלקים עכשיו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, ואם גם המודם החדש לא יעבוד? האם אני יכולה לרכוש מודם אחר לא של בזק ואם כן כמה זה יעלה לי?

פורסם

same here....

גם לי יש הרבה ניתוקים ...(גם מחובר בADSL ונזק בין לאומי) אני חושב שזה בגלל התשתית החדשה שהם בונים של הNGN...

אבל אני בדרך כלל מסדר את זה ב לכבות ולהדליק את המודם...זה מאפס את זה...

פורסם

כשיגיע השדרוג NGN בעזרת ה' איזה מודם לבקש\להתעקש?

עריכה - כיום הנני עם B-Focus Router 312+ - יבצע את העבודה ?

פורסם

לא, וכבר לא מחלקים את המודמים הנ"ל כבר הרבה זמן, אבל אם תצטרך להחליף כל מודם או נתב שתקבל יתמוך בNGN.

רק להוסיף למה שיבגני אמר, הנתבים של dynalink ממותגים תחת השם רוטל וסימנס בבזק. הם אותה גברת בשינוי אדרת.

פורסם

בבזקסטור נותנים מודמים שיש במלאי.

נתבי D-LINK מחולקים רק ללקוחות חדשים או ללקוחות שרוכשים נתב חדש.

מעבר לזה המודמים (לא נתבים) שתומכים בNGN הם:

AZTEC 600E

ROTAL RTA 1320

BAUDTEC TELECOM

SIEMENS C2-010

בהצלחה

פורסם

אני הייתי לוקח איזה DLINK נחמד שיעשה את העבודה כמו שצריך וישרוד למשך שנים וימים ומשתמש במודם כל שהוא שמסופק על ידי בזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים