פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים חחחח לפי הריאיון שהיה לא מזמן עם "ריטה", הרצח הזה היה מוביל אותך למצב לא נעים - כי עונה 4 בניגוד לעונות קודמות לא הולכת להיגמר עם סגירת קצוות, אלא עם איזשהו טוויסט מפתיע (הציטוט המדוייק: socking) שיוביל כמובן לעונה 5 שכבר סגורה (השחקנים כבר אפילו קיבלו עליה את התשלום שלהם) אבל תצולם רק בשנה הבאה... מה שאומר שאתה תשב בכלא ותאכל את עצמך מרוב מתח http://www.collider.com/2009/10/18/exclusive-julie-benz-talks-dexter-4th-season-finale/ נ.ב. מי מהמר על זה שדקסטר סוף סוף יחשף/יחשוף את עצמו?
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים גאדאמן... הכותבים מגינים על עצמם מרצח וזה היה אמור להיות PUN עלוב על זה שזו סדרה על רוצח סדרתי... ניחאאם דקסטר יחשוף את עצמו הסדרה תאבד את הפואנטה. אי אפשר לעשות עונה שלמה על דקסטר בורח/עומד למשפט/מוצא להורג/נאנס במקלחות
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים לא בהכרח יחשוף את עצמו לעולם.. אולי רק יגלה את הסוד שלו לדב?בכל מקרה במחשבה שניה זה לא socking מספיק, כנראה שזה יהיה משהו שיבנה במהלך העונה ולא משהו צפוי שיהיה אפשר לנחש כבר עכשיו.
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים זה דווקא נחמד שיש ציפייה כל שבוע מחדש לפרק אה ,וכן הפרקים 1-2 , קצת מאכזבים אבל לאחר מכן זה משתפראבל משום מה חסר לי קצת UNEXPECTED יחסית לעונות קודמות...
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים כרגע ראיתי את הפרק החדש(פרק 9 - Hungry Men) ואני חייב לומר - כבר הרבה מאוד זמן לא הייתי כ"כ מרותק למסך. פרק פשוט מושלם. הפרק הכי טוב עד כה בדקסטר ואחד הדברים הטובים ביותר שהיה לי העונג לראות. מעולה. פשוט מעולה.
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים כן, זאת פחות או יותר הדעה הרווחת ברחבי העולם.מבחינתי זה באמת היה קונטרה לפרק 8 שהיה לדעתי קצת משעמם...אם הם יצליחו לקראת סוף העונה (שכבר מתקרבת..) להוריד את הפרק הזה מתואר "ה-פרק של העונה", זה יהיה סיום עונה מדהים.
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים מסכים פה עם כולם, במיוחד עם זה שפרק 8 היה משעמם..רק הפרקים האחרונים של העונה השניה משתווים לפרק הזה.
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים הסיום של הפרק האחרון לדעתי היה הסיום הכי גאוני שרק ראיתי, טוויסט קטן אבל חזק
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים דווקא לי הסיום נראה נורא מוגזם ולא אמין שהם הגיעו לדבר כזה (אם כי בבחינה של איך דקסטר הסתבך במשך הפרק, הפרק היה מצוין).
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים הסיום של הפרק האחרון לדעתי היה הסיום הכי גאוני שרק ראיתי, טוויסט קטן אבל חזקחלק ממה שכיף וגאוני בדקסטר, זה שהצופה יכול לגלות את העלילה לבד, אם הוא מקשיב מספיק טוב.**ספויילר**זה היה ממש ברור שזו העיתונאית ירתה בהם, כבר מהפרק שדב גילתה שהרוצח היה נמוך יותר..והיה ברור שהיה איזה קשר בינהם - כי טרינטי התחמק מהDNA SWEEP.אמנם זה ממש ממש קיטצ'י, אבל אני מקווה שהכותבים של דקסטר ידעו לעשות את זה כמו שצריך.
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים טוב, אז נשארו לנו שלושה פרקים בעונה הזאת... והשמות שלהם: Episode 10: Lost Boys Episode 11: Wish You Were Here Episode 12: The Getaway אז... מישהו רוצה לנחש איך העונה הזאת תסתיים? ספויילר: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Dexter_episodes#Season_4:_2009 בלינק הזה יש תקצירים של כל הפרקים, כולל אלו שעדיין לא שודרו...
פורסם 2009 בנובמבר 3016 שנים ONLY 2 EPISODES LEFTTIME IS RUNNING OUTAND THE SEASON'S BIGGEST TWISTIS THE FINALHEART-STOPPINGMOMENT"Hello, Dexter Morgan"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.