פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים כבר שודרו 3 פרקים קצת מוזר לי שעוד לא פתחו דיון על העונה הזאת בכל אופן הרושם שלי עד עכשיו הוא שבהחלט אנחנו מקבלים את דקסטר במיטבו כל העניין של להיות הורה ובן משפחה בהחלט משנה פה קצת מהעלילה ולטובה כמו כן גם אוייב חדש ומחוכם. בקיצור, עונה שהתחילה בצורה פשוט פנטסטית, לא יכולתי לבקש משהו יותר טוב מזה
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים מצטרף לשבחים.אין ספק, דקסטר במיטבו.אהבתי גם את כל ההתמודדויות שלו עם השכנים, מוסיף עניין.
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים לא יודע מה אתם ראיתם. העונה התחילה על הפנים יחסית לעונות קודמות. מקווה שישתפר.
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים מחבר מה,לא אהבת את ההתמודדות שלו עם חוסר שעות השינה והמתח שקרה כשהוא פישל ונרדם?
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים היה נחמד אבל קצת שטחי - איפה הסיפור המתגלגל מפרק לפרק? "אני עייף" לא נשמע כמו תסריט מנצח.בעונה השנייה הצוללנים גילו מה שגילו כבר בפרק הראשון. גם בעונה השלישית פגשנו את מיגל בפרק הראשון. מה קרה פרק הראשון של עונה 4? טריניטי?היום ישודר פרק ומחר נראה אם יש שיפור.
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים כל העניין בעונה הזו היא איך דקסטר מתמודד עם המצב החדש של אב במשרה מלאה, חיי משפחה ועבודה ותוך כדי עדיין עושה את מה שהוא עושה מבלי לפשל.
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים די מתחיל להימאס לי מכל הסנטה ברברה של אחותו והחברים שלהאבל עדין לא ראיתי את הפרק האחרון.
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מחבר נמאס לך? ראית את הפרק הרביעי? (רמז יותר עבה מזה כבר לא יכול להיות)
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים יחסית לעונות קודמות , קצת מאכזב , חוץ מהקטע של הרוצח , שבו הם ממש אבל ממש הפתיעו אותי עם הוולגריות
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים נמאס לך? ראית את הפרק הרביעי? (רמז יותר עבה מזה כבר לא יכול להיות) אבל עדין לא ראיתי את הפרק האחרון.
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים יש למישהו פרוטקציות ב-showtime? אני מוכן לשלם הרבה בשביל סט DVD של כל העונה....הציפיה המטונפת לפרק בשבוע תהרוג אותי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.