פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים שלום יש לי דף aspx.cs עם הקוד הבא:using System;using System.Collections;using System.Configuration;using System.Data;using System.Linq;using System.Web;using System.Web.Security;using System.Web.UI;using System.Web.UI.HtmlControls;using System.Web.UI.WebControls;public partial class CheckEditMaster : System.Web.UI.Page{public DataTable dt;protected void Page_Load(object sender, EventArgs e){dt = new DataTable("alon");}protected void btnAddItem_Click(object sender, EventArgs e){DataRow = dt.NewRow();}}לאחר ארוע הpage_load נוצרת לי הדתה תייבל... ואז הדף עולה... אבל שאני לוחץ על הכפתור אם אני במצב של debug אני יכול לראות שמשום מה הdataTable היא null (ואז יש אקספשיין כי אני פונה לאובייקט שהוא null) לא יודע למה זה קורה... יש למישהו רעיון?(לכן אני צריך להגדיר בארוע מחדש את הדתה תייבל ולעשות הכל מחדש)* הדף הזה זה רק דוגמא למה שקורה לי בתוכנית ארוכה אחרתאשמח לקבל עזרהתודה.ושבוע טוב.
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים אני לא יודע למה זה זורק לך Exception כי מה שקורה בפועל זה הפעולות הבאותPageLoad כשהדף עולהPageLoad כי לחצת על הכפתור ויש פוסט בק,ButtonClick.אז מה שאמור לקרות זה שאתה מאפס כל פעם מחדש את הDataTableבכל מקרה אתה אמור לעבוד בצורה הבאה אם אתה רוצה שהטבלה תישמרPageLoad(){if (!isPostBack)ViewState["MyDT"]=new DataTable()}ButtonClick{dt=(DataTable)ViewState["MyDT"]}וככה הטבלה באמת תישמר.מקווה שהבנת, בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.