פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים היי...השאלה שלי היא קצרה ולעניין- אני מתכנן על לוח מסויים,אבל מתברר שהוא תומך אך ורק עד 16 ג'יגה זיכרון ולא יותר, ולפי מה שהבנתי יש היום תמיכה עד ל-24 ג'יגה ברוב הלוחות החדשים.אני מתכנן להוסיף זיכרון בעתיד (3 השנים הבאות או טיפה יותר, ושדרוגים אחרים מהצד כמובן אבל זה לא הנושא) לפי הצורך,האם זהו נתון שאמור להרתיע אותי? האם הסיכויים גדולים שבעוד בערך שנה או שנתיים יעשה שימוש ביותר מ-16 ג'יגה למשתמש הממוצע או הכבד יותר?תודה.
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים הזכרונות כיום למחשבים ביתיים מגיעים עד 4GB לסטיקאתה ממש ממש צריך להתאמץ כדי להגיע ל16 GB (וכמעט בלתי אפשרי בשימושים רגילים להשתמש ב16GB)
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים מחבר כיום...מה שאני שואל, אם לפי ההתקדמות כרגע יש סבירות גבוהה שעוד שנה-שנתיים ההגבלה ל-16 ג'יגה בלבד תהווה לי בעיה.כל הקטע הזה שכבר יש לוחות שתומכים ב-24 ג'יגה כיום די הדליק אצלי נורה אדומה.
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים עד שתצטרך 16 ג'יגה כנראה כבר תצטרך מחשב חדש לגמריובכלל לא אמרת מה השימושים שלך מהמחשב
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים מחבר שימושים מאוד כבדים- משחקים בעיקר ועריכת גראפיקה. גם סרטים\מוסיקה בעתיד.
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים 16GB זה המון. אבל אם אתה צריך יותר מזה אז תקח לוח שמאפשר יותר מזה. גם שים לב שלרוב לוחות מאפשרים 4 סלוטים כך שתצטרך מודולים של 4GB שהם מאוד יקרים ולרוב בכלל לא זמינים בסביבה הרגילה.
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים מחבר תודה על התגובה, אבל השאלה היא יותר מכוונת לעתיד- אם לפי איך שזה נראה, מעל ל-16 ג'יגה זיכרון יהיה חובה למשתמש עם שימושים כמו שלי בעוד שנה-שנתיים או טיפה יותר.אני פשוט מנסה להשאיר כמה שיותר פתחים לשדרוג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.