פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים מחבר תסביר לי בבקשה איך אתה יכול לצטט הודעה עם הניסוח הנכון של המילה "כרום" ועדיין לטעות ולרשום "קרום"1$!#%!%#@$%$% מחסור בשעות שינה :-\ עברית לא משהו ,חוץ מיזה ,אני חושב שזה לועזי ,כי זה באה מהשם הכימי של היסוד הכימי Chromium ,אז אני חושב שזה אפשרי לרשום כך . נ.ב למרות שיצאתי מפגר ,כי רשמתי קרום (כמו קרום הבתולים ,קרום של השוקו וכו ... ) במקום כרום .
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים לפי כללי התעתיק, Ch המבוטא כ-k מתועתק ל-כ' (ואפילו ל-כ' רפה, כלומר כימיה ולא כּימיה) ולא ל-ק'.
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים מה רע בקצת דיון קולינרי רוטב HP הוא בטעם חמצמץ -מלוח. אני לא אוהב להשתמש בו בדרך כלל כרוטב ממש, כי הטעם הבסיסי שלו מאד חזק ומשתלט. הוא הולך נהדר כחלק ממרינדה לבשר - צלעות בתנור או על האש, עוף בתנור וכו'.מערבבים אותו עם רוטב צ'ילי מתוק/קטשופ/דבש וכולי. אפשר להשתמש בו גם במתכונים במקום רוטב סויה או טריאקי. אם אתה בשלן, סבבה תקנה ותשתמש. אם אתה מחפש רוטב לשפוך על ההמבורגר, זה לא כל-כך בשבילך.
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים אני אוכל קורנפלקס בבוקר, יש איזה רעיון לרוטב לקורנפלקס?לא חייב רטבים של HP, אפשר גם של DELL או LG(תקציב, 20 שקל).
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים אני אוכל קורנפלקס בבוקר, יש איזה רעיון לרוטב לקורנפלקס? לא חייב רטבים של HP, אפשר גם של DELL או LG(תקציב, 20 שקל). משחת טרמית של זלמן
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים רק כדי לעלות את רמת המוזרות של התראד:לפי מה ששמעתי הרוטב הזה טוב גם לניקוי של כרום, בדומה לקולה רק שיותר נוח לנקות איתו כי הוא יותר צמיגי.ככה שאם לא ימצא חן בעינך הטעם תוכל לנקות איתו כרום !אני זוכר שראיתי את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.