פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים שבת שלום אנשים!קיבלתי מחשב נייד,ואני מתלבט אם לקחת אותו איתי לבסיס או לאאינטרנט לא יהיה לי עליו בשלב זה,כי לטענת ההורים שלי אינטרנט סלולארי נייד מייקר את העסק(גלישה אלחוטית אולי תתאפשר לי בתחנות מרכזיות וכו')המחשב ישמש אותי למשחקים,וגם לסרטים בזמן הפנוימבחינת זמן פנוי...הזמן הפנוי העיקרי שלי הוא בסיום הסיום בסביבות השעה 18:00,וכמובן גם בין הארוחותעד כמה כדאי לי לקחת את המחשב?האם הסיכוי שיגנבו אותו גבוה?
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים איפה אתה משרת .. ובאיזה תפקיד ..זה מאוד תלוי וזה דבר נורא אפור וגובל בעברת במ"מ יש בסיסים שאסור להכניס מחשבים ניידים לבסיס בגלל פחד של זליגת מידע מסווג !וגם הם יש צורך לכניס מחשב נייד אז רק באישור הקצין בטחון מידע של הבסיס שלך ושלא תעיז לחבר אותו לרשת הצהלית אלה עם אתה רוצה ותהנה מזה שייזיינו אותך על זה מאוד חזק !
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים הזמן הפנוי העיקרי שלי הוא בסיום הסיום חבל שלא תספיק להשתמש בו, כי יגנבו לך אותו בתחילת ההתחלה.
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים מחבר אני משרת בתותחנים,תפקיד או עבודות רס"ר או פקידאת המחשב אני אשים רק במגורים,כי במשרדים אסור
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים זה מאורנג אבל זה לא לעיניין כרגעאיזה סמארטפון כדאי לקנות?רגע אתה סוגר בסיס ?. מזואת אומרת מגורים ... לפי מה שאתה ומר אתה עוד מכלל לא יודע מה תהיה .. תקבל תפקיד תראה מי המפקדים שלך ורק אז תחשוב מה לעשות ועם לבקש אישורים ...
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים מחבר לא ממש הבנתי את התגובה שלךעברתי כבר את הטירונות,אני אמור להיות פקיד,בפועל זה לא קורה כי המפקד שלי לא רוצה עדיין להעביר אוית אבל מרח אני אדבר איתואין לו בעייה שאביא איתי מחשב,אבל כל עוד זה לא מתקרב למשרדים....במגורים הכוונה זה בסדר גמור וגם במשך היום כשאני בחדר נח לי...אישור בכל מקרה צריך לקבל?
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים בלי קשר לנושא, יש לך מחשב נייד מאורנג' שאמור להגיע עם חבילת גלישה סלולרית וההורים שלך לא מרשים לך להשתמש בה כי היא עולה הרבה כסף??? בכל מקרה הם כבר משלמים עליה
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים מחבר אז זהו שהוא לא מגיע אצלי עם חבילת גלישה,החבילת גלישה מתייחסת לאינטרנט ביתי אני חושב,בשביל אינטרנט חיצוני צריך ת'מודם הסלולארי,שהוא מייקר את כל העיסקה...בכל מקרה מניסיון של אנשים שכבר היו בצבא,אם אני אכניס את המשחב לתוך הארונית ואנעל כמובן עם המנעול,אין סיכוי שיגנבו אותו?
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים אם אתה נועל אוטו עם נעילה מרכזית ושם מנעול על ההגה, אין סיכוי שיגנבו אותו?
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים אוי התמימות של הצעירים... אתה רוצה מאיתנו לחתום לך על התחייבות? כמובן שיש סיכוי, סיכוי סביר גם
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים תראה, הכי כדאי שתגיד לנו בדיוק איפה אתה משרת, איפה הארונית שלך, ומתי תביא את הלפטופ לשם. מבטיח לך שאחרי זה לא יהיו לך תהיות יותר. אוי התמימות של הצעירים... אל תשכח שזה צעיר שחושב שהוא יתקבל ויצליח ללמוד באוניברסיטה הפתוחה במקביל לצבא :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.