עבור לתוכן

איך לסנכרן תיקיות מ hotmail ל-outlook express?

Featured Replies

פורסם

יש לי הרבה תיקיות עם מיילים חשובים שאני שומר שם בתיקיות, איך אני מקנפג את outlook express שיוריד את כל התיקיות עם כל המיילים מהשרת של hotmail ל outlook express?

פורסם

לא חושב שזה אפשרי בכלל.

אם הוטמייל תומכים בIMAP תתקין Thunderbird.

פורסם
  • מחבר

לפני שהם שינו שם את כל ה settings שלהם זה היה מתבצע אוטומטית, לאחר הודעה ממייקרוסופט שהחל מאוקטובר כל אלו שמשתמשים ב- outlook express ו- hotmail צריכים לשנות כמה settings ומאז הוא לא מבצע סינכרון, רק מוריד ושולח אימיילים.

פורסם

ניסית את זה?

http://www.microsoft.com/israel/support/tips/all/OutlookHotmail.mspx

עריכה: עם ההגדרות הבאות:

שרת נכנס (POP3 Server): pop3.live.com

Incoming Server POP Port: 995 נכנס שרת POP יציאה: 995

Incoming Server POP SSL Encryption: Yes (On or Required) נכנס שרת POP הצפנת SSL: כן (או הכרחי)

Outgoing Server (SMTP Server): smtp.live.com יוצא Server (שרת SMTP): smtp.live.com

Outgoing Server SMTP Port: 25 יוצא שרת SMTP יציאה: 25

Outgoing Server Authentication: Yes (On – Use POP username and password or Hotmail credentials) יוצא שרת אימות: כן (ב - שימוש ב-POP שם משתמש וסיסמה או Hotmail אישורי)

Outgoing Server TLS or SSL Secure Encrypted Connection: Yes (On or Required) שרת יוצא ב-TLS או חיבור מוצפן ב-SSL מאובטח: כן (או הכרחי)

פורסם
  • מחבר

שיניתי את ההגדרות מזמן (אם אתה לא משנה אתה לא יכול להתחבר בכלל), השאלה שלי היא לגבי סנכרון התיקיות.

פורסם

POP3 לא תומך בתיקיות, רק עם IMAP זה אפשרי.

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה שום אופציה של IMAP ב OE :-\

פורסם

מה? ברור שיש IMAP ב OE, יש את זה בכל תוכנת דואר.

אבל זה לא משנה כי הוטמייל לא תומכים ב IMAP כרגע בכל אופן, רק ב POP3.

בעבר היה אפשר להגדיר את הוטמייל בפרוטוקול HTTP שהיה מובנה ב OE במיוחד בשביל לתמוך בהוטמייל

זה היה עובד בעקרון די דומה ל IMAP ומסנכרן תיקיות והכל (אבל עובד מאוד לאט).

כבר מלא זמן שאני לא משתמש בהוטמייל (ממליץ בחום לנטוש לגמרי כבר ולעבור ל gmail - עולם אחר לגמרי)

אבל בכל מקרה הבנתי שכבר אין תמיכה בפרוטוקול מבוסס HTTP המובנה הזה שהיה אפשרי עם OE מול הוטמייל בעבר.

אתה יכול להשתמש ב Thunderbird עם התוסף http://webmail.mozdev.org/ שידמה לך שרת IMAP מול הוטמייל.

(בעצם ברקע הוא פותח שרת IMAP על המחשב שלך ושואב מידע HTTPית מהוטמייל לשרת הזה)

וכך תקבל סנכרון תיקיות מול החשבון שלך שם (מבחינת ה Thunderbird יהיה מדובר בשרת IMAP לכל דבר)

קח בחשבון שזה די איטי. אבל אם הסתדרת בעבר עם הפתרון האיטי של מיקרוסופט אז אני לא יודע עד כמה זה יפריע לך אם בכלל.

ועדיין למרות שזה עובד ועובד בכלל לא רע - אני עדיין מציע שבכל זאת תוותר על הרעיון ותעבור לג'ימייל.

פורסם
  • מחבר

האמת זה לא בשבילי אלא לאבא שלי שאני כבר שנים משכנע אותו לעבור (קשה קשה עם המבוגרים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים