עבור לתוכן

מסכים כחולים שלא נפסקים במחשב חדש.

Featured Replies

פורסם

לפני כחודשיים בערך קניתי מחשב מהרשת המסריחה הזאת , התקנתי עליו win7 builud 7600 עבד במשך שבוע תקין ואחרי שבוע הלך הכרטיס מסך בטענה שהוא "תקול".סבבה החליפו לי אותו ולאחר שבוע התחילו סדרה של מסכים כחולים..דאגתי לעדכן את כל הדרייברים לגרסה האחרונה ,עדיין התופעה המשיכה..החזרתי את המחשב לחנות והוא נשאר שם בבדיקה שבוע!לאחר מכן אני מקבל טלפון לקחת את המחשב בטענה שהכל תקין המחשב עבר בדיקות של הארד דיסק וזכרון ונמצא תקין.וותרתי בפעם הזאת לקחתי את המחשב אלי כמובן שהמסכים הכחולים המשיכו , התקנתי XP SP2 ופרמטתי את 7 , לא הספקתי לעבוד עליו יומיים וכבר שוב מסכים כחולים..עכשיו הם אומרים לי לשים אותו בבדיקה שוב....מה הייתם עושים במקומי?כבר מיואש , עצבני , רוצה לרצוח מישהו הרי ברור שזו בעיה בחלק אם כבר פירמוט למערכת הפעלה אחרת לא עזר..מה כדאי לעשות?

[br]פורסם בתאריך: 15.10.2009 בשעה 19:06:02

אופס , העברה לפורום חומרה בבקשה..
פורסם

מסכים כחולים משמע שיש בעיה בחומרה ולא במערכת ההפעלה, תדרוש מהם לבדוק את המחשב על באמת (הייתי כבר בKSP וראיתי איך הם משאירים את המחשבים בצד ולא נוגעים בהם).

ואם לא יסכימו, אז פעם הבאה תלמד לא לקנות באייבורי או KSP.

פורסם
  • מחבר

אין דבר כזה לא יסכימו , הם בדקו אותו שבוע הריצו לו בדיקות בלי הפסקה ולא מצאו כלום , אני מביא אותו אלי הבייתה ואחרי יומיים רצף של מסכים כחולים מה שמשגע אותי שזו לא תמיד אותה שגיאה , כל פעם שגיאה אחרת פעם page fault in non paged area פעם less or equal וכל פעם עם שם של קובץ sys שונה מקודמו.

העלתי 2 Minidump מהיום בתקווה שמישהו יצליח לפענח , אני רק צריך לדעת מה הבעיה ובשאר אני אטפל כי הם ממש לא יודע מה היא.

http://www.yousendit.com/download/Z01OUXVwYUl6NE0wTVE9PQ

פורסם

ריבוי מסכים כחולים עשוי להצביע על בעיה בזכרון. אם יש לך 2 סטיקים (או יותר), נסה להשאיר כל פעם רק אחד ולראות איך המחשב מתפקד.

פורסם

תריץ MEMTEST

פורסם

הורד והתקן תוכנת בדיקה זו : http://belarc.com/Programs/advisor.exe

הבא לכאן קישור לקובץ הפלט (קובץ HTML), ובנוסף ציין את יצרן ודגם-מדוייק של ספק-הכוח המותקן במערכת.

ואגב, עברתי על ה-Crash Dumps שהעליתה, ונראה שזה עשוי גם להיגרם מרושעה ("Malware") כלשהי.

האם התופעה חזרה מיד לאחר התקנת מעה"פ מחדש ?

פורסם
  • מחבר

הרצתי memtest שעה וחצי כל הבדיקות עברו בהצלחה

כנ"ל לגבי בדיקה של 2 ההארד דיסקים בתוכנה drive fitness

המסכים הכחולים באקס פי קרו יום יומיים לאחר הפירמוט שלא התקנתי עוד כלום על המחשב אין מצב שזה Malware.

כרגע זה בכלל לא מעלה את הווינדוס נותן מסך כחול מאד מוזר עם 4 שורות בהתחלה ומעבר לזה הכל ריק בכחול שגיאה שעוד לא הייתה לי -

C0000221 - olecli32.dll משהו עם המילה checksume

, מקווה שזה ישאר עד מחר כדי שאוכל להראות להם את זה אני כרגע על מחשב אחר..

לגבי ספק כוח יש מצב שהוא יכול להיות הסיבה?

פורסם

האם לפני שהתחברתה לאינטרנט, לאחר התקנת מעה"פ, התקנתה חומת-אש ואנטי-וירוס עדכניים ?

לגבי ספק-הכוח, סיכוי לא רע בכלל.

פורסם

שנה את כותרת הדיון לאינפורמטיבית בבקשה.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0

את הכותרת אתה יכול לשנות ע"י עריכת ההודעה הראשונה בשירשור.

פורסם

אתה מתקין מערכת הפעלה שרק בחיתוליה ואתה מתלונן על מסך כחול פעם בכמה ימים ?

ועוד אתה מצפה מהחנות שתריץ את המחשב 24/7 במגוון ישומים כדי לפתור לך בעיה שלא בטוח בכלל שהיא חומרה ?

סביר להניח שהמחשב נבדק עם תוכנות מאמץ ונמצא תקין.

המחשב שלי תקין 100% וגם אני מקבל לפעמים (נדירות) מסכים כחולים.

מעולם לא ראיתי מחשב שלא היה קיבל מסך כחול לפחות פעם אחת.

ורוב הפעמים זה לא בגלל חומרה.

זה מאוד נפוץ בגרסאות הראשונות של מערכות הפעלה.

זה גם יכול להגרם בגלל אלף ואחת סיבות אחרות שקשורות בתוכנות, דריוורים, וירוסים, באגים, והשד יודע מה.

חנות לא צריכה לפתור כל תעלומה בנבכי התוכנה של מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט וכל תוכנה או שורת קוד אחר שרץ לך על המחשב.

אין לך טיפה של מקצועיות וידע כדי לבדוק בעצמך ואתה ישר רץ להאשים.

אתה חוצפן.

פורסם

בעניין מערכת-ההפעלה Win7 מגירסת ה-RTM, לשם דווקא לא הייתי ממהר "להפנות אצבעות" - שכן היא נתגלתה כיציבה למדיי, קל וחומר כשהיא מותקנת על חומרה חדישה או חדישה-יחסית (אשר לה בד"כ יהיו זמינים מנהלי-התקנים מתאימים ועדכניים).

פורסם

אני לא מפנה אצבע, להיפך אני מסביר שיש מיליון סיבות למסכים כחולים.

וגם אם מערכת ההפעלה היא יחסית יציבה היא עלולה להיות לא יציבה אחרי התקנת דריוורים או תוכנות מסוימות.

הדרך שבה פותח הדיון מאיים ומאשים אינה ראויה.

פורסם

הוא כבר אמר שהוא פירמט והתקין XP SP 2 על מה אתם מדברים?

פורסם

#7600 יציבה כמו סלע.

הפעמים היחידות שקיבלתי איתה מסך כחול היו ב Startup בגלל :

• א. אובר לא יציב.
  • ב. דרייבר בטא של Nvidia

שייבדקו שוב את הרכיבים.

פורסם

ה-Minidump אכן היו של WXP...

תשובות לשאלותיי המקוריות יוכלו להאיר יותר את הדרך לפתרון-הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים