עבור לתוכן

התייעצות קטנה - האם כדאי לקנות מחשב ~שנה לפני הגיוס?

Featured Replies

פורסם

לאן אתה מתגייס? אם בסוף תלך לאיזה משהו ג'ובניקי אז יהיה לך שימוש בו ;D

אם אתה קרבי לא נראה לי שתשב בסופ"ש ותשחק בFARMVILLAGE...

אבל אני חושב שכדאי, אני במצב כמוך ואני מת למחשב חדש אבל אין לי שקל

פורסם

קנה... יש לי חודש לגיוס ואני קונה מחשב חדש שבוע הבא :)

פורסם

היום האופנה היא לקנות נטבוק לצבא, לפני זה בזמן הפנוי במהלך השנה הנ"ל תקנה מחשב ככה עד 2500 שיריץ את מרבית הדברים וישב בבית ופה ושם כשתרצה להריץ עליו משחקים כבדים תעבוד עליו ובזמן שתהיה בצבא תתן למשפחה להישתמש בו, אתה יכול להיתחלק קצת במחיר אם מדובר במחשב שעשוי גם להיות לטובת המשפחה..

פורסם

גם אני מתגייס(תאריך נוכחי) בנובמבר 2010

וגם אני הגשתי מועמדות לגמ"א- ולא התקבלתי

כבר יש תשובות, כנס לאתר של אמ"ן עם המספר מועמד.

פורסם

כרטיסי מסך שמנגנים (שיש להם את האופציה לנגן) HD זה רק סדרה 8 של nvidia ו HD2XXX של AMD-ATI והלאה, אז כרטיס המסך שלך לא מסוגל.

בקשר לקונסולות, אני באמת לא יודע, תשאל בפורום קונסולות.

אשמח לשמוע עוד דעות של אנשים. אם יש לכם מה להגיד, תשפכו :)

אממ תודה,ואם תאורטית אני מפעיל סרט HD על המחשב שלי,אז הוא ינגן אבל ברזולוציה נמוכה יותר\לאט יותר?

נ.ב.

בקשר לדילמה שלך,אם אתה יודע שאתה לא הולך להיות קרבי ותחזור יומיות או אפילו פעם בשבוע.לדעתי עדיין שווה לקנות

פורסם

לפני שנתיים הייתי באותה הדילמה, הייתי שנה לפני הגיוס ועוד גיוס קרבי (שיריון) אבל בסוף הוצאתי 6וחצי אלף על מחשב ועוד כ4 אלף עד היום (עברו שנתיים) בשביל כל השדרוגים שלו... ואני לא מאוכזב לרגע... כל מי שחושב ששיריון זה שבת אחת יוצאים וכל השאר סוגרים טועה ובגדול! היציאות שלי יכולות להתעלות על ג'ובניק מן המניין, באימון כרגע אז סוגר 1 ל-3 ולפני זה הייתי בקו כחול שזה 15-6 וקו יריחו שזה 16-5, אם לא היה לי מחשב הייתי משתגע... כל כך הרבה זמן בבית.

מה שאני אומר זה, קנה את המחשב ותהנה, הצבא לא לוקח אותך ל3 שנים אתה עדיין חוזר הבייתה אתה יודע :P

פורסם
  • מחבר

גם אני מתגייס(תאריך נוכחי) בנובמבר 2010

וגם אני הגשתי מועמדות לגמ"א- ולא התקבלתי

כבר יש תשובות, כנס לאתר של אמ"ן עם המספר מועמד.

רק עברתי ראיון למסלול אחד לפני כמה ימים, ואני עומד לגשת בקרוב לראיון למסלול אחר. אז לי אין תשובות.

מישהו יודע כמה זמן פנוי(בית) יש באמת לאנשים בגאמ"א או יחידות דומות(אם אני אתקבל)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים