עבור לתוכן

מחשב חדש, win 7 RC נופל כל הזמן.

Featured Replies

פורסם

Phenom II X2 550

gigabyte m85m-us2h

2giga ram

משום מהוא נופל כל הזמן. איפה להתחיל לבדוק את הבעיה?

חוץ מזה על המעבד רשום לי שהוא מדגם לא מזוהה.

אשמח לעזרה ולעצות.

פורסם

הבעיה היא שאט אט מורידים לכולם את הנסיון של win 7 וגורמים למערכת ההפעלה להיות לא חוקית (מיקרוסופט). זהו, פג תוקף מערכת ההפעלה. תחליף לויסטה וכשיצא 7 עוד איזה חודש תחליף את ויסטה(אני בטוח שזה יהיה חינם, אבל תבדוק את זה ליתר בטחון).

פורסם

Cha0stAlker, על מה לכל הרוחות אתה מדבר בכלל?

פותח הדיון, תגדיר מה זה "נופל".

פורסם
  • מחבר

קודם כל התקנתי 7RC מאחר ועדיין לא התקבלה החלטה על איזו מערכת הפעלה להתקין, ברגע שתצא 7 רשמית יירכש רשיון מלא של 7 או XP לפי ההתנסות בינתיים.

הכוונה בנופל היא כזו

לפתע, ללא ל ליל או אזהרב התמונה על המסך משחירה ומופיעים פסים צבעוניים בחלקו העליון, מרגע זה המערכת אינה מגיבה לכלום פרט ללחיצה על כפתור reset.

אירוע זה קרה פעם אחת שלא מול עיני ולאחר מכן כמה פעמים בזמן שניסיתי להריץ את דירוג המחשב וכן קובץ הפעלה של 3dmark שורדתי כדי לנסות להבין מה קורה.

באחת הפעמים המחשב דרש לעשות שחזור למערכת בזמן העליה מחדש.

אם פיספסתי פרט חשוב, תגידו ואני אנסה לפרט יותר.

פורסם
  • מחבר

תוספת קטנה -

משום מה רשום לי כי המעבד הוא מדגם לא מזוהה של AMD. האם צריך להוריד איזשהו דרייבר לפנום כדי שהביוס, או תוכות אחרות יזהו את שמו?

פורסם

תתקין מחדש את המערכת על מחיצה מפורמטת מהתחלה, ממילא הגירסא מוגבלת בזמן ויפוג תוקפה בתחילת 2010.

פורסם
  • מחבר

לא שיש לי בעיה להתקין את הכל מחדש, אבל מאחר וזה מחשב חדש לחלוטין (קיבלתי אותו רק אתמול) והתקנת עליו אתמול את המערכת על מחיצה מפורמטת, לא ברור לי מה זה יעזור, לא היו לי בעיות כלשהן בהתקנה.

אני מצטער אם אני נשמע נחרץ ולכאורה מתעלם מהמלצות, אני פשוט אשמח להבין קודם אם יש סיבה שבגללה התקנה מחדש תעזור במקרה כז.

פורסם

ביצעת Windows update להכל?

מה רשום לך בCPU-Z על המעבד?

פורסם

אחד היתרונות הגדולים של WIN7 - > התקנה מהירה - מה כבר יכול להיות ? אולי תופתע לטובה .

מה הסיבה לתקלה ? לי לא ברור .

פורסם
  • מחבר

טוב, בניגוד למקומות אחרים cpu-z מזהה שיש לי phenom II X2 550 ולוח אם M85M-US2H. ה"בעיה" הזו נפתרה. עדכונים אני ממשיך להוריד.

איזו תוכנה תתאים כדי לבדיק את היציבות של המערכת?

פורסם

יש לי בדיוק את אותה הבעיה עם WIN7

הבעיה שאצלי זה קורה רק בזמן שאני משחק משחקים מסויימים

אני חשבתי שזה אולי קשור לכרטיס מסך שמתחמם יתר על המידה ו"מכבה" את עצמו אבל גם אם הוא באמת היה עושה את זה הטמפרטורות ממש לא מגיעות לרמות כאלו

פורסם
  • מחבר

אני מודה שגם אני אומר לאנשים לכבות ולהדליק מחדש את המחשב כשיש להם בעיות מסויומות. אני די שונא את זה מצד שני. אני נוטה לחפש סיבה לבעיה ולא להניח שהיא סתם תיעלם כי ניסיתי שוב. אבל אני חייב להודות שעכשיו, לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה לא נתקלתי בבעיות עדיין. יותר מזה משום מה המערכת אפילו רצה יותר מהר ויותר חלק. אל תנסו להסביר את זה, אני לא אקבל אף הסבר כנראה, פרט אולי לטענה שמחשבים הם כבר מזמן לא רכיבים דטרמיניסטיים.

בקיצור, ווידאתי שאני שומר את כל הקבצים והנתונים החשובים, פירמטתי א כונן C והתקנתי עליו את המערכת מחדש. הכל הלך חלק, אפילו יותר חלק מההתקנה של אתמול. ונראה איך המחשב יעבר את הלילה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים