עבור לתוכן

איפה אפשר למצוא חומרת שרתים למכירה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני רוצה להרכיב שרת ולא מצליח למצוא רכיבים למכירה.

יש חנויות בארץ שמוכרות רכיבים כאלה?

ולא מצאתי מחירים באתר של גיגהבייט ללוחות אם שלהם וכשניסיתי לחפש בגוגל גם שם לא מצאתי מחיר של אחד הלוחות לשרתים.

בעיקרון אשמח לקבל כל מידע שישפוך אור על הפרשה.

שוב: חנויות או אתרים טובים שאפשר לקנות מהם רכיבים לשרתים

בבקשה ובתודה מראש

פורסם

בישראל רוב השרתים שתראה נקנו כיחידה אחת, כלומר שרתי "מותג" של HP או IBM או משהו בסגנון. רכיבי חומרה בנפרד, כמו זכרונות ECC או לוחות אם לXEON באמת נדירים כאן.

פורסם
  • מחבר

אני מבין אבל אני רוצה לקנות רכיבים בעצמי וגם באינטרנט בכלל הסתבכתי עם למצוא את המחיר של הלוחות אם.

אין איזה אתרים טובים(ולו גם אתרי חול) שעוסקים או קשורים ברכיבים לשרתים?

פורסם

בNEWEGG תמצא את הכל, אבל הם לא עושים משלוחים לחו"ל...

פורסם

השאלה היא איזה חומרה אתה רוצה לקנות ולמה לא לקנות מחשב מותג, לא משנה של איזה חברה?

פורסם

פעם היה ניתן להשיג בקלות יחסית לוחות של TYAN ומעבדי XEON/OPTERON

היום זה קצת יותר מסובך משום מה

פורסם
  • מחבר

ככה זה נראה...שרתים שלמים מה שקוראין "מותג" אפשר להשיג בחנויות בארץ? אגב אני צריך לסגור את הת'רד הזה בעצמי מתישהוא?ואם כן אז איך?(סליחה על הצעירות...:) ) האמת שאני פשוט מכין עבודה בקורס מחשבים וחשבתי לקבל קצת טיפים מהמומחים..(הרעיון זה שאני אמור לבנות את המפרט לבד,ולא להסתמך על מותג למרות שכאמור ראיתי בעצמי והבנתי גם מכם(נכון?) שזה לא כ"כ ריאלי ולא משתלם.[br]פורסם בתאריך: 15.10.2009 בשעה 23:20:56

אם כבר שאלתם אז אין לי למען האמת מושג בחומרה.אני לא מוגבל בכסף מצד אחד אבל מצד שני חסרים לי קריטריונים במחשב רגיל אם רוצים אותו חזק אז זה למשחקים אבל לפי מה אני מחליט עד כמה אני רוצה להשקיע בשרת(בהנחה שאני לא קונה אותו בשביל קול אוף דוטי החדש...:) )
פורסם

תסתכל באתרים של חברות שמשכירות שרתי משחק , הם בדרך כלל מפרסמות את המפרטים של השרתים שלהם ומשם אתה יכול לקבל רעיונות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים