עבור לתוכן

בעיה במחשב, המחשב נתקע והופך לירוק.

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה במחשב מתי שאני מפעיל דברים שמשתמשים בהרבה כוח ודורשים מאמץ מהמחשב אז יש בעיה והמחשב נתקע והופך לירוק כזה מקושקש כזה עם קווים לא מובנים כאלה בעיקר זה קורה לי מתי שאני משחק במשחקים במחשב שדורשים מאמץ ואז המשחק נתקע והמחשב נתקע והופך לירוק כמו שאמרתי ואין שום דרך לזוז או לצאת המשחק או לחזור לשולחן העבודה (קונטרול אלט דייליט לא פועל וכו') ואז חייבים לכבות את המחשב ולהדליק שוב כדי שהוא יפעל שוב.

הבעיה הזאת קיימת כבר איזה שנתיים במחשב שלי.

עכשיו עשיתי כמה בדיקות לבד והנה מה עשיתי רק שתבינו מה התמונה הכללית המלאה:

1. הפעם הראשונה שזה קרה לי זה שניסיתי לחבר את העכבר החדש שקניתי בזמנו למחשב והתקנתי את הדרייברים של העכבר ואז בזמן ההתקנה המחשב נתקע בפעם הראשונה והראה מסך ירוק מוזר כזה.

2. בהתחלה שזה קרה הבאתי את המחשב לתיקון בחברה שקניתי את המחשב בה (KSP) הם אמרו שזה הכרטיס מסך ואמרו שהם החליפו אותו ואחרי זמן קצר שוב המחשב נתקע במשחקים והיה מסך ירוק.

3. ניסיתי להשתמש במסך אחר בהתחלה זה פעל הצלחתי לשחק משחק שלם (זה בNBA) אבל אחרי כמה זמן גם במסך השני המחשב נתקע ולא המשיך(שני המסכים הם CRT ישנים יחסית ככה שאני לא יודע אם זה משנה או לא)

4. קניתי לא מזמן אל פסק ושחיברתי אותו המחשב התחיל לקרוס הרבה יותר מהר ממתי שבדרך כלל הוא היה קורס במשחקים וגם לפעמים אפילו רק מתי שהפעלתי כמה תוכנות המחשב נתקע (כנראה בגלל המאמץ של הפעלת התוכנות).

5. אני לא יודע אם זה קריטי או לא אבל לפעמים אם יש סאונד מתי שהמחשב נתקע המסך הופך לירוק כמו שאמרתי אבל עדיין שומעים את הקולות לכמה זמן עד שגם הם נפסקים בסופו של דבר.

זה כל מה שאני יודע על הבעיה אין לי מושג מה הבעיה אם זה המעבד, הספק כוח, הכרטיס מסך, המסך או כל דבר אחר....

אם מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה אני מאוד ישמח כי זה ממש מעצבן שקונים מחשב למשחקים והוא כבר לא פועל יותר מתי שמשחקים משחקים.

תודה.

פורסם

מה המפרט המלא שלך ומה הטמפרוטורות של כרטיס המסך במנוחה ומאמץ?

פורסם
  • מחבר

מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+

לוח אם : ABIT KN9 ULTRA

RAM: יש לי 3 גיגה RAM

כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 7600 GS

ספק כוח: Spire SP-ATK-400

בדקתי לפני תכונה שהורדתי באתר - FurMark אני לא יודע אם היא טובה או לא...

ניסיתי להפעיל אותה וראיתי שיש משהו Stability Test אז הרצתי את זה (לא בXtream Burning Modeשאין לי מושג מה זה וגם לא סימנתי את הLog GPU Tempartore)

ואז זה הפעיל כזה מעיל עיגול עם שערות שזז בסיבובים וראיתי הזה התחיל בטמפרטורה של 59 ועלה לאט לאט עד ל68 טמפרטורות (זה היה נראה לי רק בתחילת הבדיקה כי זה רץ רק איזה 40 שניות) ואז המחשב נתקע וקפא והרבה לי את המסך הירוק עם הקשקושים.

למישהו זה אומר משהו אולי? מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה אולי או איך לבדוק יותר טוב מה לעשות כי אני ממש לא מבין באיך להפעיל את התוכנות האלה וזה ממש חשוב לי לתקן את המחשב שלי.

פורסם
  • מחבר

כמה אתה בטוח בעניין כי חשבתי לקחת את זה לחנות ושהם יבדקו את העניין הזה אבל אם אתה אומר שזה בטוח הכרטיס מסך שלי אז אני ישמח לוותר על זה ופשוט לקנות כרטיס מסך לבד ולהתקין אותו וזהו.

אז השאלה שלי היא בטוח שזה הכרטיס מסך או שיכול להיות שזה משהו אחר?

ואיך בכלל אתה יודע שהכרטיס מסך שלי בדרך למות מה בפרטים שהבאתי אומר שזה מה שהולך לקרות?

פורסם
  • מחבר

יש מצב שאתה מסביר לי למה אתה חושב שהכרטיס מסך שלי הולך למות? מה רמז לך על זה? רק כדי שאני יבין יותר טוב מה הבעיה.

פורסם

אלו הסימפטומים המצואיים לכרטיס מסך גוסס.

פורסם
  • מחבר

הסימפטומים המצואיים הם שהכרטיס מסך נתקע במשחקים ועשה מסך ירוק? ונתקע בתוכנות שאמורות לבדוק את היציבות שלו? אני סתם רוצה להבין יותר טוב.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים