פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים שלום לכולם.אני די חדש כאן בפורומים העוסקים בחומרה, אבל אני די הרבה זמן מתעסק במחשבים.שאלתי היא, למה כולם ממליצים כל הזמן על מעבדי AMD ? מה רע בפנטיום 4 עםאיזה לוח אם Asus P4T-E וחצי ג'יגה של זכרון RDRAM ? יכול להיות שישנתיופספסתי משהו קריטי ? או שיכול להיות שממליצים על AMD בגלל (או בזכות) המחיר,אבל בעצם מערכת עם מעבד אינטל, זכרון RDRAM ולוח 850 טוב היא מערכת מצוינת ?תודה.
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים גיל זה בסדר אני לא חושב שיתנפלו עליו.......... הוא רצה הסבר והוא יקבל אותו בעדינותאז ככה: מעבד amd שמשתווה לפנטיום 4 נותן יחס עלות תועלת גבוהה בהרבה ממעבד אינטלחוץ מכך שמעבד amd xp 2000 משתווה (ואף עובר כמעט בכל מבחן) מעבד p4a 2ghz שגבוהה ממנו במהירות ב400 mhz וזה מעיד על מעבד יעיל בהרבה
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים מחבר וכל החששות שהיו בקשר למעבדי AMD ? עברו מן העולם ?להתייחס כאילו זה אינטל ? נשבר המונופול ?
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים מחבר תודה, תודה, רובנו בטח כותבים בעט כחול, אז אני משתדל גם להשתמש בצבע פונט כחול ...
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים מחבר אתם משנים לי פה סדרי עולם.אני תמיד התעלמתי מ-AMD והלכתי כמובן מאליו על אינטל.רוב החנויות בארץ מציעות מחשבים מבוססי אינטל כמחשביםהמובילים שהם מוכרים, ושמים בצד איזה מחשב ישן עםחלקים ישנים וביניהם מעבד AMD בתור הצעה למחשב זול.
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים אתם משנים לי פה סדרי עולם.אני תמיד התעלמתי מ-AMD והלכתי כמובן מאליו על אינטל.רוב החנויות בארץ מציעות מחשבים מבוססי אינטל כמחשביםהמובילים שהם מוכרים, ושמים בצד איזה מחשב ישן עםחלקים ישנים וביניהם מעבד AMD בתור הצעה למחשב זול.נו, הגיע הזמן שמישהו ינער ויוציא אותך מבועת האינטל שהחנויות בארץ מנסות להשאיר אותך בתוכה, לא?
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים הבעיות עם AMD (תאימות) נגמרו ממזמן. ה"בעיה" היחידה הם שהם מתחממים קצת יותר מאינטל ולכן צריך לדעת איך לשים להם את גוף הקירור. יש מוכרים שלא יודעים לעשות את זה (או גרוע מזה, שמים גוף קירור/מאוורר שנועד למעבדי אינטל) ואז כשהמעבד מתחמם והלקוחות באים אליהם כועסים, אז הם מתחילים להגיד שלמעבדי AMD יש בעיות ושהם נשרפים.וסתם לידע כללי: מעבד AMD במהירות 1.67GHz משתווה לביצועי מעבד פנטיום 4 במהירות 2GHz (ואני מדבר על דגמי נורת'ווד החדשים).
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים תוסיף למאורר המעפן שהם שמים גם ספקבר של "300 WATT" שהוא למעשה 200WAT במקרה הטוב, או 120WATT במקרה הפחות טוב, שמים לזה זכרון זבלי כזה של חברה לא מוכרת שעושה צרות מכאן עד טוקיו ואתה העובדה שקשה להם להשיג לוחות קבר למעבדים האלה, כי היבואנים שמייבאים את Pc Shits והRESELLERים שלהם לא מתעניים בAMD ומזמינים סטוקים של לוחות שלהם לפנטיום 4, כי את זה הם מסוגלים למכור לחנויות(שאחרי זה יקברו לקוחות) בצורה הכי פשוטה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.