פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים סיימתי עכשיו להרכיב מחשב חדש. הוא מחושב למסך (VGA), למקלדת (USB), לעכבר (USB) ולרשת.כשאני מדליק אותו: לא מופיע כלום על המסך המקלדת והעכבר לא מראים כל סימן חיים הלד של ההארד-דיסק דלק מהבהב קצת ונכבה. אין אור על החיבור של הרשת המאווררים מתחילים לפעול (גם של המארז וגם של המעבד) מה יכול להיות מקור הבעיה? איפה להתחיל לחפש?המפרט של המחשבGIGABYTE GA-73PVM-S2HANTEC NSK2480 380W EARTHWATTSKingston DDR2 2028MB 800Mhz CL6 * 2WD Caviar Blue 320GB LG GH22LS40 RetailIntel Core 2 Duo E6300
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים קודם כל תתחדש על המחשב.תנתק את חיבור החשמל של ה ATX גם של 24 PIN וגם של 4/8 PIN ותחבר אותם שוב. כמו כן תבדוק שאכן חיברת את כל חיבורי החשמל ללוח אם. ללא חיבור של 4/8 PIN המחשב לא יעלה.
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים מחבר עשיתי את זה כבר - לא עזר.זה באמת מריח כמו בעיית חשמל. יש דרך לוודא שהספק תקין (בלי לנסות ספק אחר)?
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים לפי מה שידוע לי רק עם התקן מיוחד לבדיקת הספק. איזה ספק יש לך? של איזה חברה?
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים תכלס, זה אמור להיות ספק טוב, בכל מקרה אני מציע לך לבדוק עם ספק אחר, על מנת לבודד את הבעיה, אשר יכולה להיות גם בלוח אם.
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים אני מציע שתעלה כמה צילומים של ההרכבה כדי שנוכל לראות אולי לא חיברת משהוא נכון, או בצורה לא תקינה ואז נמשיך.
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים או שלוח האם DOA, או שהספק DOA, או (וזה הרבה יותר סביר) שיש בעיה עם החיבורים או משהו בסגנון כגון קצר. אני מציע שתבדוק ליתר בטחון גם את כל שאר החיבורים, תנתק מהמחשב את כל מה שלא חיוני (כרטיסי PCI, הארד דיסקים, כונני DVD וכו') ותנסה שוב. תוודא גם שהסוללה של לוח האם לא הגיעה עם ניילון בידוד בינה לבין המגעים (שמן הסתם יש לשלוף לפני ההפעלה). תנסה גם לשלוף את הסוללה בכלל ותנסה להפעיל בלעדיה - סוללה דפוקה יכולה ליצור בעיה שכזו (מנסיון...).
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים מחבר תודה לכולם על העזרה.אני הפרק והרכיב מחדש. אם זה עדיין לא יעבוד אחזיר לחנות.
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים לידיעתך,הרכבת רכיבי מחשב ובפרט מחשב שלם מחייבת נקיטת אמצעים למניעת הצטברות חשמל סטטי בגוף .יש להצטייד בכפפות מיוחדות או בחלוק מיוחד ( לטכנאים שעוסקים כל היום בהרכבת מחשבים )ויש גם צמיד לענידה, חשמל סטטי בידיים יכול לפגוע "אנושות" ברכיבים - לוח אם, כ.מסך מעבד וכו.לתשומת לבך.בהצלחה.
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים מחבר אני לא חושב שזא קשור לBIOS.זאת בעיית חשמל - לא נדלק אור בשקע הRJ45 כשאני מחבר לרשת.לגבי החשמל הסטטי.. אני פשוט נוגע בספק לפני שאני נוגע ברכיב רגיש
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים אני לא חושב שזא קשור לBIOS.זאת בעיית חשמל - לא נדלק אור בשקע הRJ45 כשאני מחבר לרשת.לגבי החשמל הסטטי.. אני פשוט נוגע בספק לפני שאני נוגע ברכיב רגישברגע שמחשב נדלק אך אין תצוגה על המסך זה לא בהרכח אומר שהוא עולה בינתיים \ עובר תהליך של POSTחיבור של כבל רשת (RJ45) לא ידלק כל עוד המחשב לא עבר את הפוסט שלו.יכול להיות פשוט שיש שם בעיית תאימות \ חיבור לא נכון של חומרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.