פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים קיבלתי את הכרטיס הבא:CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter . לאחר שחיברתי אותו למחשב והדלקת את המחשב המסך פשוט לא נדלק ולא מגיב בכלל,מה יכול לגרום לכך? יש לי ספק כח בחוזק של 500W
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים מחבר חברת את הכבל 6 PIN מהספק לכרטיס?נראה לי ששכחתי לעשות זאת, יש מצב שאתה מסב יר לי בקצרה איך לחבר? תודה.
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים ככה הוא נראה צריך לחבר אותו לכרטיס מסך. מאחורה בכרטיס מסך יש חיבור מיוחד לחשמל. אם אין לך אותו במקרה בספק, אז יש סיכוי שקיבלת מתאם עם כרטיס הסך שאתה מחבר לחיבור חשמל רגיל של 12V.
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים מחבר דבר ראשון תודה על העזרה.., מסתבר שאכן אין לי את החיבור הזה בספק, קיבלתי עם הכרטיס סוג של מתאם מוזר שלא נראה לי קשור לחיבור חשמל, מצד אחד יש לו חיבור של מסך ומצד שני חיבור שדומה ל USB.. בכל מקרה ראיתי באתרים בחו"ל שניתן לרכוש את הכבל בנפרד, איפה בארץ ניתן לרכוש אותו אם בכלל?
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים אני הייתי מציע לך לקנות ספק חדש טוב עם מסילה נפרדת לכרטיס מסך. זה עדיף על המתאמים האלו
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים המתאם אמור להיראות ככה: אם יש לך אותו תחבר אותו לכבל PIN 4 ומשם לכרטיס מסך ככה זה אמור להיראות:
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים הכבל הזה הוא פתרון זמני.בדרך כלל אם בספק אין חיבור כזה, אז הוא חלש מידי מכדי להריץ כרטיס מסך חזק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.