פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים שלום, אני נתקל בבעיה של BS כאשר אני מתקין 4GB זיכרון. לוח האם של gigabyte p35-ds3l . הזכרון הינם של kingstone hyperX 1GB.במצב רגיל הנני עובד עם זכרונות 2X1GB. ביצעתי את כל ההחלפות האפשריות בין כל רעיבי הזיכרון ומיקום התקנתם על הלוח (כל פעם זוג אל ב-channel אחר)הכל עובד תקין, רק כאשר אני מכניס את ארבעת הזיכרונות אני מקבך BS. לצורך בדיקה נוספת לקחתי שני רכיבי זיכרון של 2GB כל אחד והתקנתי אותם ושוב קיבלתי BS. שינית הגדרות CMOS כך שעבור זיכרונות ה-kingstone הם ירוצו עם מתח של 2.2V על מנת לעבוד בתדר 1066 כפי שמופיע אצל היצרן , גם במצב רגיל (1.8V ותדר 800) אני מקבל BS.עדכנתי את ה-BIOS לגרסה אחרונה אך עדיין אני נתקל באותה תופעה.אני משתמש ב-VISTA 32 BIT SP1 , כרטיס מסך gigabyte 8800 GTSכיצד ניתן לעבוד עם 4GB זיכרון ללא BS?
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים לפעמים יש בעיות תאימות בין הזכרונות לבין הלוח. לכן אני מציע לך לבדוק עם זכרונות אחרים או זכרונות של חברה אחרת. כמו כן תבדוק באתר החברה של הלוח, איזה זכרונות נבדקו כמתאימים ללוח אם שלך.
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים היי יש לנו אותו לוח לפני כשנה הוספתי 2 גיגה זכרון ומאותו רגע מסכים כחולים בלי סוף ! מה לא ניסיתי ועשיתי כולל שינויי תזמונים שום כלוםיום בהיר אחד ניגשתי fox tms וביקשתי להחליף ליצרן אחר -יותר נכון המליצו לי לנסותואכן הרכבתי 2 כרטיסים של 2 גיגה של gskill ומאותו רגע ועד היום שום מסך כחול הלוח שלנו בעייתי עם זכרונות של יצרנים מסויימים (2 גיגה לא הייתה שום בעייה)לפיכך ממליץ לך לנסות דווקא את gskill אני די בטוח שהבעייה תפתר אריק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.