עבור לתוכן

עבודה ב108MB עם ראוטר TP-Link TL-WR641G

Featured Replies

פורסם

ברשותי הנתב הזה:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3062

אני מנסה להגדיר אותו לעבודה במהירות 108MB/S. אני משנה אותו בהגדרות ל108MB (DYNAMIC) כמו שכתוב בהוראות אבל

המחשבים הניידים עדיין מתחברים אליו ב54MBS. המחשבים הניידים תומכים במהירות זאת ומוגדרים לעבוד בכל המהירויות.אין בעיות קליטה.

איך ניתן להגדיר את הנתב\מחשבים לעבוד במהירות זו?

* ניסיתי גם 108MBS(static) - לא היה הבדל.

פורסם

איזה כרטיסי רשת יש לך?

פורסם
  • מחבר

מובנים של אינטל (תומכים במהירות הזו), אלו מחשבים ניידים. בינתיים אני מבצע בדיקת קצב העברה שעומדת כרגע על 1.3 מ"ב לשניה >:(

הקליטה והאות, כאמור, מצויינים. מה אפשר לעשות?

עדכון:

מדי פעם קופצת לי בועת מצב משורת המשימות שמספרת לי שאני מחובר לרשת ללא אבטחה, למרות שהרשת כן מאובטחת. כ"כ

הרשת מוצפנת בWPA2 - האם זה יכול לגרום לירידה בקצב?

פורסם

בשביל לנצל מהירות של 108Mbps אתה צריך שכרטיס הקצה יתמוך בטכנולוגיה של תחנת הבסיס.

ז"א תצטרך להשתמש בכרטיס של TPLINK שתומך ב 108Mbps.

פורסם
  • מחבר

איך הגעת למסקנה שצריך דווקא TPLINK?

פורסם

הסבר -- לעבודה במהירות של 108 אין תקן סטנדרטי וכל יצרן צ'יפים אלחוטיים בוחר את הדרך שלו ליישם זאת. המשמעות היא שגם אם יש לך שני כרטיסים שתומכים ב-108 אבל הם של יצרנים שונים הסיוכי שהם אכן יצליחו לתקשר ב-108 -- קלוש. זו הסיבה ששאלתי אותך מאיזה תוצרת הכרטיסים. סביר להניח שהכרטיסים של אינטל ו-TP-LINK אינם תואמים. אם תציין את הדגם הספציפי של הכרטיסים אפשר יהיה לתת תשובה יותר מדוייקת.

פורסם
  • מחבר

2915ABG ו4950ABG. הקצב נמוך בהרבה אפילו מחיבור 54MBS.

פורסם

הקצב הזה הוא 54Mbps כלומר אחרי שאתה חוצה אותו בגלל FULL DUPLEX, ומוריד אבטחות למינהם, אתה תגיע ל1-3MBps

דרך אגב, אין כרטיס כזה 4950

יש 4965 שהוא תקן N

ו3945 שהוא ABG

פורסם
  • מחבר

אאל"ט 4965 , המחשב לא לידי. אני מבין שאין לי טעם לנסות להגיע ל108מ"ב?

פורסם

זה לא שאין טעם. זה פשוט לא אפשרי.

פורסם
  • מחבר

אז למה TPLINK טוענים שכן?

פורסם

אפשר להגיע ל108Mbps, עם כרטיס תואם של החברה...

ועדיין המהירות האפקטיבית תהיה הרבה יותר נמוכה

פורסם
  • מחבר

TPLINK טוענים שבמצב DYNAMIC הנתב יתחבר לכל החברות. כמובן שהמהירות האפקטיבית תהיה נמוכה יותר, כמו בכל שידור אלחוטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים