פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים יש לי ולאחי עונה (association mode) ב-2K.עכשיו אחרי כל השיפורים והבאת שחקנים חדשים בא לנו לעשות קבוצה נגד קבוצה למשל - ושיהיה את כל השחקנים החדשים והשיפורים שעשינו בעונה.כלומר בקיצור לשחק Quick much עם הקבוצה של העונה. זה אפשרי?כי אני יודע למשל שבפרו כן אפשר ותמיד עשינו את זה אבל פה אני פשוט לא מוצא איך...
פורסם 2010 באוגוסט 415 שנים צריכה להיות דרך. אם אני זוכר טוב זה ככהכשאתה בתוך העונה שלך, תלך לשמירות ותעשה Save rosters (או משהו כזה) ואז כשאתה בתפריט הראשי של המשחק (איפה שיש את הקוויק מאצ') תלך ותעשה Load לקובץ רוסטרס ששמרת.
פורסם 2010 באוגוסט 415 שנים רגע אבל אם יש לי עונה עם שיקאגו - אחרי שאני אעשה את זה אני כבר לא יוכל לשחק עם שיקאגו ה"אורגינל" (-כיאלו איך שהיא ברגיל בלי קשר לעונה) או שיהיה אפשר לבחור בין שיקאגו ה"אורגינל" לבין שיקאגו של העונה?
פורסם 2010 באוגוסט 415 שנים יש את הרוסטר האורגינל של המשחק, שאותו אתה יכול לטעון ...אם אין לך בשמירות, פשוט תכנס למשחק ותשמור רוסטר (זה יהיה הרוסטר האורגינל) ... ואז פשוט את כל העיניין הבנת את העיניין ?
פורסם 2010 באוגוסט 415 שנים ניסתי לעשות את זה ולא כל כך הצלחתי...יש מצב אתה בודק לי את זה במשחק ואומר לי בדיוק מה צריך לעשות?
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים אני עם גרסה "חוקית" למחשב אז לא יודע לא ניסיתי כי אני כמעט בטוח שאי אפשר.. אפשר היום בטעות לחצתי על המקש של האונליין וזה התחבר לחדרים של האונליין. היו מלא לאגים אבל נראה לי שזה פשוט בגלל שהשחקן היה סיני או משהו כזה. למישהו בא לשחק אונליין ? אם כן, תכתבו ! ותתקינו את הפאצ' 1.1
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים זה מאוד נחמד שאתם משחקים בגירסאות הפרוצות שלכם, אבל זה לא מעניין כאן אף אחד ולהיפך- זו התגרות בחוקי הפורום. מספיק עם ההתחכמויות!
פורסם 2010 באוגוסט 2315 שנים מחבר חבר'ה אנחנו מנסים לארגן ליגה\טורניר אונליין.אנחנו צריכים עוד שני אנשים לפחות בשביל שתי קבוצות.יש רציניים?
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים יופי עוד אחד ל 4 קבוצות !!! מה נסגר איתכם , כל הדיון הזה ואי אפשר למצוא 4 שחקנים ?!!?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.