פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים אני רואה כל הזמן שבמפרטים מומלצים רשום שמומלץ לקנות רק 4 ג'יגה זכרון.בעידן של היום שהמחשבים שלנו מריצים יותר ויותר תוכנות זוללות זכרון ומחיר הזכרון הוא באמת נמוך, לא שווה לקנות 8 ג'יגה זכרון, או אפילו יותר מזה?האם 8 ג'יגה זכרון או יותר לא יכולים להשפיע על ביצועי המחשב לעומת 4 ג'יגה זכרון המומלצים?האם מי שקונה מחשב חדש שווה לו להשקיע עוד 300-400 שקל כדי להכפיל את כמות הזכרון?
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים מחבר סטיקי סטיקי סטיקי מלאמו כל התשובות לשאלות המהותיות שלך נמצאות בסטיקי של הפורום. חיפשתי בסטיקי, יש שם חומר משובח אבל לצערי לא מצאתי תשובה לשאלה שלי. עניין של שימוש בלבד. אני לא בטוח שהרבה פה גם צריכים 4. יותר זכרון = ביצועים יותר מהירים במערכת ההפעלה (ובשאר התוכנות)?
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים למחשבים לעבודה משרדית גם 2GB של זיכרון יספיק - אבל שמים בד''כ 4GB אם נתכנס לתקציב כי גם הכרטיס מסך לוקח קצת מהזיכרון הראשי (לרוב בחנות מגדירים 512MB או 256MB) ומכוון ש vista "אוהבת" זיכרוןלמחשבים בשביל משחקים שמים 4GB יותר מזה אין טעםמערכות הפעלה של 32bit לא מנצלות 4GB של זיכרון ומעלהבשביל מערכות לעריכה מקצועית/כבדה שמשתמשות במערכת הפעלה 64bit כן שמים 6gb/8gb/12gb של זיכרון\קצת נתונים:http://www.bit-tech.net/hardware/memory/2008/07/08/is-more-memory-better/1
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים האמת שזה תלוי במעבד שלך..אם המעבד שלך הוא 32ביט, המעבד עצמו לא יוכל לגשת ליותר מ 4 ג'יגה זיכרון...במצב של 32 סיביות יש לך טווח זיכרון של 2 בחזקת 32 בתים - כלומר 4 ג'יגה טווח זיכרון מקסימליאם המעבד שלך הוא 64ביט כבר יש לך אפשרות לגשת ל 16/24 ג'יגה זיכרוןבכל מקרה - 4 ג'יגה זה מטורף. אתה גם לא תגיע לניצולת כזאת כ"כ במהירות..אל תחשוב שיותר זיכרון זה יותר מהיר. בקטע הזה - זיכרון גדול הוא דווקא הדבר שמאט את המערכתמנגנון ה Page Fragmentation במערכות ההפעלה בעצם יעבוד יותר זמן..אומנם לא זמנים קריטים, אבל עדייןההמלצה שלי - אל תקח יותר מ 4 ואפילו תצמצם ל 2-3..ואם אתה קונה מחשב חדש - בעוד שנתיים שתקנה מחשב חדש נוסף של 64ביט, אז כן, קח 8-10 ג'יגה זיכרון.. שם לא תהיה בעיה לגשת לזיכרוןוגם המעבדים יהיו חזקים יותר בשביל לגשת לטווח כזה ביותר מהירות. כנ"ל המערכות הפעלה.נ.ב.אם כבר זיכרון - Windows 7 מנהלת את הזיכרון בצורה הרבה יותר יעילה מ XPככה שלגבי מהירות מבחינת זיכרון אני ממליץ על וינדוס 7..
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים התגובה הקודמת לא רלוונטית כי עכשיו הכל 64 ביט.בכל מקרה 2 סיבותא. כל תוכנה צורכת X זכרון, אם יהיה יותר זכרון התוכנות לא יעבדו מהר יותר, פשוט ישאר זכרון לא מנוצל.ב. היום מוכרים סטיקים של 2GB כל אחד. ויש 4 סלוטים של זכרון.אז שמים 2 סטיקים של 2. ועוד 2 משאירים לשדרוג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.