עבור לתוכן

הזמנתי מחשב

Featured Replies

פורסם

מעבד:

[..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1033

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-P55-US3L ₪666

זיכרון:

[..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - RIPJAWS - F3-10666CL7D-4GBRH ₪535

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD4850 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL ₪661

מארז:

[..] ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU ₪595

ספק כוח:

[..] PCP&COOLING SILENCER 750W QUAD BLUE ₪570

דיסק קשיח:

[..] WD CAVIAR BLACK 640GB 32MB SATA2 7200 RPM : WD6401AALS ₪367

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0

מחיר סופי: ₪4427

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

מה דעתכם?

פורסם

אוף..הלינקים לא עובדים, יש הרבה "לא ניתן להציג את הדף.." אבל זאת דעתי:

ספק מיותר וממש לא הכרחי, ניתן "לרדת" לספק קטן יותר ולקחת כרטיס מסך חזק בהרבה ממה שלקחת.

לא הזמנת צורב או שאתה מעביר?

זכרונות יקרים, קח זולים יותר אם לא מתוכנן OC רצחני.

פורסם

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD4850 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL ₪661

מארז:

[..] ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU ₪595

ספק כוח:

[..] PCP&COOLING SILENCER 750W QUAD BLUE ₪570

מחיר סופי: ₪4427

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

מה דעתכם?

ראשית, תתחדש.

שנית יהיה עדיף אם תוסיף את הצרכים שלך למשל, גיימינג.

בכל מקרה, שים לב אתה השקעת 1165ש"ח על מארז וספק בלבד (לדעתי הספק הזה הוא הרבה מעל הנדרש גם אם אתה רוצה לשדרג בעתיד לכרטיס מסך חדיש ולהוסיף כוננים). רצונך כבודך, אך לא היית מעדיף לחסוך כאן ולהשקיע בכרטיס מסך חזק יותר?

נ.ב. תוסיף לצרכים שלך על איזה מסך תשחק. אם כבר התייעצת כאן בעבר אנא תן הפנייה לשרשור קודם או תקפיץ שיהיה לנו רפרנס.

עריכה:

shirNoshe, לא יפה ככה לקרוא מחשבות ולהגניב פוסט זהה לפני :(

פורסם
  • מחבר

את הספק לקחתי משתי סיבות א' הוא ספק מצוין ויציב בטירוף ב' הוא בא עם 5 שנות אחריות ולא 3 כמו כל השאר והעדפתי לקחת משהו שישרוד יותר זמן זה יותר חשוב לי מההספק הגבוה שלו(באסה להחליף ספק ב500 ש"ח כשיכולת להשקיע עוד 80 ש"ח ולקבל עוד שנתיים אחריות)

צורב אני לא צריך יש לי אחד חדש בחדר ולגבי זכרונות במקור השאיפה הייתה ל OCZ כי אני אוהב איכות אבל הם היו יותר מדי יקרים אז התפשרתי על הg skill שהם גם סבבה...

העדפתי להשקיע ברכיבים שהם פחות חזקים אבל איכותיים יותר ולא בלקנות משהו חזק מחברה לא ברורה כלשהי(כל פעם שקניתי כרטיס חזק מחברה לא משהו הלך להם המאוורר תוך יומיים עכשיו אני בטוח שהיום זה ישרוד יותר אבל עדיין אין כמו לקנות משהו איכותי מחברה מוכרת) מהסיבה הפשוטה שאני רוצה מחשב שישרוד ויהיה שקט

בגלל זה השקעתי כל כך הרבה על מארז וספק אני לא רוצה רעש ואני לא רוצה חום במחשב...

וזה למה נשאר לי יחסית מעט לכרטיס מסך אבל גם פה הלכתי על כרטיס מסך שהוא סך הכל מצוין ובא עם קירור מצויין נכון שיכולתי לקצץ במשהו אחר ולקחת 4870 אבל זה טיפשי הרעיון לדעתי זה ליצור איזון בין החלקים ולא סתם להגיע לביצועים גבוהים כשכל השאר גרוע כי אז המחשב אחרי שנתיים מתנהג כמו ערמת זבל(המחשב הקודם שלי נבנה על אותם עקרונות ושרד 7 שנים זה היה פנטיום 4 1700MHZ עם geforce 2 שהריץ GTA סאן אנדראס ו3D STUDIO MAX 7 כמו נמר עד שהלך לו הלוח אם אחרי הכל 7 שנים זה המון והוא עבד יפה) חוץ מזה אני לא כזה גיימר...

המחשב הוא לשימושים ביתיים בעיקר קצת משחקים ובעיקר 3d studio max בגלל זה השקעתי תכלס על הזכרונות והמעבד כל כך הרבה...

יתחבר למסך 24 אינצ' של viewsonic vx2433wm אגב מסך מצוין במחיר אדיר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים