עבור לתוכן

עזרה בבחירת נייד חדש עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לאחר שיעורי בית רבים - מסך 13.3 , קל זה חשוב, ואורך חיי סוללה חשוב גם. דיברתי עם מישהו שאמר לי על ה לנובו U 350 (אני חושב שזה idea pad )

שיש לו חיי סוללה של בין 6 ל 8 שעות והוא נראה נחמד. הסתכלתי גם על לנובו sl 300 . רציתי לדעת מה לדעתכם עדיף ואם יש מחשב אחר מחברה אחרת שאתם ממליצים יותר. אזור המחירים זה גג 5000 והמחשב הוא יחסית לצרכים בסיסיים ( מוזיקה , גלישה ועבודות סטודנט רגילות) למרות שהיה נחמד אם הוא היה מספיק טוב למשחקים לא כבדים מדי אבל לא קריטי.

זקוק נואשות לעזרה תודה רבה!!!

מוסיף רק שחשוב שיהיה אופציה לחיבור ל LCD (זה HDMI לא?) .. ???

פורסם
  • מחבר

חברה עזרה בבקשה אני נאבד בעולם הלפטופים

פורסם

bbbe, קרא בבקשה את חוקי הפורום. הקפצה אסורה לפני שחלפו 24 שעות.

אתה צריך לשאול את עצמך מה חשוב לך יותר, ביצועים או חיי סוללה ומשקל. בנוסף, אם בכוונתך לשחק משהו נוכחי אפשר להוריד מהפרק את קטגוריית המחשבים בעלי מעבדי ULV, הם לא מתאימים.

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה פשוט אני צריך לקבל החלטה בזמן הקרוב מאוד ואני צריך עזרה. לא יודע מה זה מעבדי ULV אבל בהחלט מוכן לוותר על משחקים חדשים.

אני מחפש מחשב שגם יעבוד טוב אבל גם בעלי חיי סוללה ארוכים. ברור לי שזה בא אחד על חשבון השני אבל הכוונה היא לשלב ואני מוכן לוותר על כל המשחקים והאפליקציות הכבדות שמכבידות על המחשב - רק שיריץ טוב את הדברים הבסיסיים (מוזיקה גלישה ועבודות בסיסיות). חוות דעת על הדגמים ? קראתי גם על ה dell vostro 1320 איך הוא לעומת הלנובו?? תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים