עבור לתוכן

יש לי בעיה במערכת denon avr 1508

Featured Replies

פורסם

שאני שומע שירים שאני רוצה להגביר ל +4 +6 +- אז המערכת ישר מתכבה אז שמתי מאוורים של 80ס"מ מעל למערכת 3 מאוורים ועדין היא לא ממשיכה לעבוד והיא קרה לא כמו שהיא הייתה בלי המאוורים מה הבעיה???

פורסם

קצת קשה להבין מההסבר שלך מה הבעיה...כרגע היא לא עובדת בכלל?

פורסם
  • מחבר

טוב אני יסביר מחדש

אז ככה המערכת עובדת בסדר גמור עד שאני מגביר לעוצמה מסויימת

המערכת שלי הכי נמוך זה -80 והכי גבוה זה +18

עכשיו כל עוד המערכת לא עוברת את ה 0 היא בסדר שאני מגביר ל +4 +6 היא מכבה את עצמה כאילו מנגנון מסויים או משהו לא יודע

עכשיו בהתחלה חשבתי בגלל שהיא מתחממת אז שמתי בפתחי איורור 3 מאוורים של 80 סמ עכשיו היא קרה אבל זה עדין קורה

יש עוד סיבה שהמערכת לא עומדת בעומס חוץ מטמפ'?

פורסם

זה נשמע לי כמו איזה משהו דפוק במגבר עצמו,יש אחריות עדיין??

פורסם
  • מחבר

כמה זמן צריך להיות בערך

קניתי את שלי ב 13/9 ואז החזרתי ולא זוכר מתי קניתי

אני יבדוק עם אחותי כי היא קנתה לי את המגבר דרך ניופן

פורסם

יכול פשוט להיות שהוא נכבה בגלל שאין לו מספיק כח ויש clipping. אני לא מבין איך אתה מצליח בכלל לשרוד עוצמות כאלה, זה ציוד קולנוע ביתי ברמה בסיסית ביותר ולא ציוד הגברה למועדונים, יש גבול לכח שלו.

Anatoli.

פורסם

לאיזה רמקולים חיברת?

זה תמיד קרה עם הרמקולים האלו? (או שאף פעם לא ניסת להגביר לעוצמה כזו?!)

ניסת לבדוק מה קורה עם רמקולים אחרים?

פורסם
  • מחבר

לא לא בדקתי עם רמקולים אחרים יש לי רמקולים של eltax

Item On .... 1491

Serial no ... 1491.32

Music Power ... 180 Watt

Sinus Power ... 80 Watt

Freq. Respnse ... 45-20.000 Hz

Impedance ... 4-8 Ohm

יש לי כאלה

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/7069

זה מה שכתוב מאחורה

וAnatoli. אתה יכול לפרש את העצמך כי אתה מביא מושגים שאני לא מכיר אז.. :)

ואם יש לו את העוצמה אז למה שהוא לא יצליח להגיעה אלה

ובנוסף על איזה רמקולים אתם יכולים להמליץ לי עד 700 אני אוהב לשמוע עם בס גבוה ואני אוהב צליל באס

פורסם

ככל שזכור לי על המגברים של דנון בייבוא של ניופאן אמורה להיות אחריות של שנה,אלא אם זה מתצוגה/עודפים וכדו'.

פורסם

אני לא בטוח שזו בעיה במגבר כמו שאמרתי. יכול להיות פשוט שהוא לא מסוגל לעמוד בזה.

עמית, זה שהוא יכול להגיע ל-18 מעל ה-0 אומר בדר"כ מתח ביציאה. עבור רמקולים מסוימים זו לא בעיה (לדוגמא רמקולים עם עכבה גבוה ויציבה). עבור רמקולים מסוימים (כאלה שיורדים בעכבה נמוך יותר) ההספק יהיה גבוה הרבה יותר. מעבר לזה, העוצמה הגבוהה הזו באה בכדי לפצות על מיקרים של הקלטות חלשות, ולא בשביל להגביר לעוצמות גבוהות שהרסיבר לא אמור לעבוד בהן.

ושוב, אני לא מבין איך את שורד את זה, אני עם ה-1906 של דנון, בחיים לא הצלחתי לעבור את המינוס 5, וגם זה בהקלטות חלשות ועם עוצמה של 80% בכרטיס הקול.

כשזה קורה מכמה רמקולים אתה שומע? רק 2 או סט שלם?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

בדרך כלל 4 ובדקתי גם על 4 וגם על 5

פורסם

העצה שלי תיהיה בגדר ירייה באפלה.. הייתה לי בעייה דומה עם מגבר של סוי ורמקולים של celestion. הבכיבוי היה מופיע לרוב בסרטים ובמיוחד בסצינות עם אפקטים מרובים של סאונד. עם הזמן הבעייה עברה גם לתחום המוזיקה בעוצמות מסוימות. חשבתי שהמגבר כבר עשה את שלו והגיע הזמן שאני אחליף אותו אבל, שמתי לב שהחיבורים של הכבלים של הרמקולים אל הריסבר לא היו ממש טובים. אז אחרי פרוייקט של חיבור מחדש של כל הכבלים הבעייה נפתרה כלא הייתה. עברו כבר שנתיים בערך מאז הסידור מחדש ואין שום כיבוי לא רצוי... שווה לבדוק את העניין

פורסם

תנסה לעשות את הבדיקה הבאה:

תשמע באותה עוצמה אבל רק על 2 הקדמיים. נכבה?

עכשיו אותו דבר אבל רק שני האחוריים, נכבה?

אם התשובה בשני הקודמים היא כן, תתחיל ממה שהציעו לך מעליי, תנתק את כל הרמקולים, ותחבר מחדש. תוודא שאין חוטים שמקצרים בין הערוצים/קרובים מדיי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם למזלי בדקתי בזמן כי ביום שבת נגמרת לי האחריות

אחותי דברה איתם אמרו לה שיש מצב שצריך להגידר משהו בהגדרות של הרמקולים אבל בגלל שהיא עובדת איתם אז אמרו לה לשלוח את המכשיר לבדיקה ככה שגם אם אין לו כלום וגם אם יש לו לפחות שיבדוק שיש אחריות ולא אחרי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים