פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים שלום רציתי שתמליצו לי על כרטיס רשת בסכום של עד 150 שקל.הוא עתיד להתחבר לראוטר של בלקין וחיבור רשת של 10 מגה.שכמה שפחות יתחמם וטווח קליטה גבוה ללא ניתוקים מרובים.אם אפשר יותר מדגם אחד.תודה רבה לכולם
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים מחבר אני מעדיף שכן יותר נוח.אלא אם כן יש בו יותר חסרונות מיתרונות אז תמליץ לי על אחד אחר באותו התקציב.
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים מה נוח ב- PCI? צריך לפתוח את המחשב בשבילו, להרכיב, לסגור ולבדוק אם בכלל ההתקן זוהה.במארזים הגדולים של היום זה דורש הרבה אנרגיה.גם להעביר את הכרטיס ממחשב אחד לשני זה סיפורב- USB רק מכניסים אותו לכניסה שלו והכל יופי טופילי יש את זה:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710477ממליץ בחוםבא עם סטנד וכבל מאריך, הקליטה מעולה, לא חוויתי אפילו ניתוק אחד איתו.תמיכה מלאה ב- VISTA ו- WIN7תומך כמובן בכל סוגי ההצפנותהוא מתחמם, אבל לא משהו קריטי.
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים מחבר בדיוק,עצם זה שזה נייד כבר יתרון עצום.אבל עדיין שניכם לא המלצתם לי על אף סוג.
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים זה כבר עניין גישה אישית. לפתוח מארז זה ממש לא קשה במיוחד בימינו שהכל tooless.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.