פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים קניתי LG bluray bd370 עובד נפלא. אך אני נתקל בבעייה של צריבת סרטים על דיסק dual layer הסרט נתקע אחרי זמן מסויים. יכול להיות שעה או יותר. מדובר לגבי data או סרט dvd מעל 4,37 ג'יגה שאני צורב על מדיה dual layer . ניסיתי כמה סוגי מדיה וכמה סוגי קבצי data (mkv( וכן סרטי dvd שונים.התקשרתי לתמיכה בארץ אך אין להם מושג. הם מחזיקים אותה חוברת שאני מחזיק. אגב, עשיתי כבר פעמיים reset למכשיר אך ללא הואיל. וכן צרבתי עם 2 תוכנות : nero וגם ניסיתי shampoo מה אפשר לעשות? האם יש פתרון? האם קשור למדיה? לתוכנת צריבה? עפ"י ספר העזר של המכשיר הוא אמור לקרוא דיסר צרוב של . Dual layer אודה על תשובה .משה
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים מחבר תודה על המענה. לא הבנתי מה הכוונה ב- "תנסה לצרוב לו את התוכן שהוא אמור לנגן, בלוריי, ולא קונטיינר כמו MKV".אני צורב רגיל ובסוף הצריבה מקבל הודעה: נצרב בהצלחה. כאשר אני מעביר את המדיה למכשיר ה-dvd bluray- שם הוא לא קורא את כולו למרות שבחוברת ההדרכה כתוב שהוא מזהה dual-layer
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים לא שמת לב להודעה הזו?ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורוםבנוגע לבעיה שלך- אם אתה צורב על מדית DVD+/-R אז אתה נתקל באותן בעיות?
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים מחבר סליחה אני חדש - קראתי.אני צורב על מדיה 8 ג'יגה + וכשאני מעביר לdvd מתחיל להקרין אך מפסיק. האם יש להגידר בתוכנת הצריבה?
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים אמרו לך לערוך את הכותרת לפי חוקי הפורום אז תערוך אותה. למה אתה מחכה?ולא אכפת לי שצרבת על מדיה של 8GB. שאלתי מה קורה אם אתה צורב על מדיה של 4GB.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.