עבור לתוכן

בעיה מוזרה שמחשב נתקע ונותן גם מסכים כחולים לפעמים

Featured Replies

פורסם

אהלן לכולם

יש לי בעיה ואני כבר משתגע ממנה. אז ככה אני פשוט גולש רגיל והכל לא מפעיל דברים כבדים על המחשב והוא פתאום נתקע ואחרי כמה שניות או שהוא נותן מסך כחול ועושה ריסט או שהוא ישר עושה ריסט.

ניסיתי להחיף הארד דיסק לא עזר החלפתי זכרון לא עזר החלפתי ספק זה לא עזר ניסיתי לנתק את כל המאוררים כי אולי משהו מקצר גם לא החפלתי כרטיס מסך וגם לא עבד. הפעלתי את התוכנה HIRON BOOT 10 והוא לא מצא שום דבר לא תקין.

ניסיתי לפרמט וזה חזר שוב אחרי יום ניסיתי להתקין ווינדוס 7 זה גם חזר אחרי יום. המעלות של המחשב בסדר הוא לא מתחמם (תמונה בהמשך) ניסיתי להחילף חומרה הקיפית כמו עכבר מקלדת מסך ואפילו רמקולים, ניסיתי לנתק את המודם החיצנוי של הוט אפילו ועדין זה ממשיך, חשוב לציין שזה קורה סתם ככה לא שהוא במאמץ או משהו ולא שהוא חם אני כבר משתגע לא יודע מה לעשות אני לא בטוח ממה זה ומה אפשר לעשות הנה תמונה של מפרט + מעלות תודה רבה לעוזרים

hh.jpg

וזה המפרט

hh2.jpg

נ.ב עוד משהו שצריך לציין שאם משחקים עם ההגדרות בביוס (הגדרות הארד דיסק ) אז הוא נותן עוד כמה דקות של עבודה עד שהוא נתקע ועם משנים קצת את הסדר של החיבורים הפנימים (מחברים את החוט של המאורר לכרטיס מסך ואת ההוא לדיסק קשיח נגיד) אז הוא גם נותן עוד זמן עבודה

שוב תודה

פורסם

כמה ואט הספק כוח שלך ?

יש לך קבלים מנופחים בלוח אם / כרטיס מסך / בתוך הספק כוח ? (תפתח אותו ותבדוק בפנים)

פורסם

מה הוא רושם לך במסך הכחול

ואם אתה יכול להעלות את הדאמפ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים