עבור לתוכן

יש לי בעיה בקירור של הכרטיס מסך . GIGABYTE GTX275

Featured Replies

פורסם

התקנתי את התוכנה OCCT כדי להריץ קצת בנצ'מרק ו כאשר הגעתי לכרטיס מסך היתה קצת בעיה.

הרזולוציה 1608X1050 @ 60 HZ

SHADER COMPLEXITY 6

אחרי 3 דקות ה GPU הגיע ל 94 מעלות וכביתי את הטסט בכדי לא לשרוף אותו.

הבעיה היא שלא שמעתי שהכרטיס מעלה את ה FAN RPM מה שמעוד מוזר.

אני משתמש ב 190.07 העדכני ביותר... (DRIVER)

מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע איך לעזור לי?

פורסם

היום קשה מאוד לשרוף רכיב חומרה כלשהוא(אלא אם הוא לא בנוי טוב)...

הכרטיס ידוע ככרטיס חם אז אל תדאג :)

פורסם

94/95 זה המקסימום שהכרטיס מגיע... את ה RPM אתה יכול לראות דרך RIVATUNER, יש לו קטע שגם בטמפ' מאוד גבוהות המאוורר לא ב 100%.

אני רוצה לנצל את השרשור הזה ולשאול אם מישהו יודע או יכול לכוון אותי, אני רוצה למצוא את היצרן של ה heatsink של nvidia (של כל סדרת 275\285), גוגל לא עזר לי עד עכשיו...

פורסם

94 מעלות זאת חריגת התקן, והמאורר צריך לעבור כדיי להשאיר את הליבה במקסימום 80-85C

אתה צריך לקחת בחשבון את העובדה ששום משחק לא יאמץ ככה את הכרטיס שלך.

94/95 זה המקסימום שהכרטיס מגיע... את ה RPM אתה יכול לראות דרך RIVATUNER, יש לו קטע שגם בטמפ' מאוד גבוהות המאוורר לא ב 100%.

אני רוצה לנצל את השרשור הזה ולשאול אם מישהו יודע או יכול לכוון אותי, אני רוצה למצוא את היצרן של ה heatsink של nvidia (של כל סדרת 275\285), גוגל לא עזר לי עד עכשיו...

בשביל מה היצרן של הסינק? למה לא קירור צד שלישי?

פורסם

מבחינת הנתון היבש, 105 מעלות זה המקסימום לליבה, ע"פי Nvidia.

בכל אופן אתה יכול להשתמש ב-Nvidia system tools 6.05 לקביעת חוק מהירות סיבוב לפי טמפ' ליבה בגראף פשוט.

או להתעסק עם פרופילים של מאוורר ב-rivatuner..

ד"א, occt, כמו furmark, ידועה בחימום מוגזם של הכרטיס, כמה מעלות הוא במשחקים כבדים ?

פורסם

94 מעלות זאת חריגת התקן, והמאורר צריך לעבור כדיי להשאיר את הליבה במקסימום 80-85C

אתה צריך לקחת בחשבון את העובדה ששום משחק לא יאמץ ככה את הכרטיס שלך.

בשביל מה היצרן של הסינק? למה לא קירור צד שלישי?

אני מתכנן פתרון קירור לכרטיסי מסך (מוצר, לא מודינג פרטי).

פורסם
  • מחבר

בכל אופן אתה יכול להשתמש ב-Nvidia system tools 6.05 לקביעת חוק מהירות סיבוב לפי טמפ' ליבה בגראף פשוט.

ד"א, occt, כמו furmark, ידועה בחימום מוגזם של הכרטיס, כמה מעלות הוא במשחקים כבדים ?

זה מחשב ממש חדש אז אין לי יותר מדי משחקים כרגע , אבל ממה שיש שום דבר לא גורם לא להתאמץ. אגב במשחקים הוא כן מעלה את ה RPM....[br]פורסם בתאריך: 11.10.2009 בשעה 07:10:50

יש לי rivatuner אבל לא הבנתי איך להשתמש בו.. אז אם תוכל לעזור אני אשמח.

עוד דבר לגבי ה OCCT לפי GIGABYTE GAMER HUD הוא אימץ את הכרטיס רק ל 25% והכרטיס היה 94 מעלות , זה מה שמפריע לי.

פורסם
  • מחבר

up

פורסם

OCCT אימץ את הכרטיס ל 100%. הטבעת הפרוותית הזאת קרעה את הכרטיס יותר מכל משחק, לא יודע מה הקטע של ה 25% אבל אתה יכול להיות רגוע בהקשר הזה.

פורסם

אין שום משחק שמאמץ את הכרטיס שלך בצורה כזאת כמו שOCCT עושה.

לכן התוכנה אינה רלוונטית.

פורסם
  • מחבר

אין שום משחק שמאמץ את הכרטיס שלך בצורה כזאת כמו שOCCT עושה.

לכן התוכנה אינה רלוונטית.

אתה צודק, אבל הכרטיס מסך תקוע אל 40% במהירות המאורר ולא מעלה אותה.

זה עזר לי , אבל עכשיו אני צריך להדליק RIVA כול פעם שאני נכנס למשחק.

פורסם

פשוט תעלה את מהירות המאוורר כמו שאמרו לך ופתרת את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים