פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים אוקי אז ככה היום שהדלקתי את המחשב קיבלתי הודעה כזאת : disk boot failure, insert system disk and press enterאפילו את הווינדוס הוא לא העלה ליקראתי קצת ואמרו לי לבדוק תחיבור של הארד דיסק בדקתי ניתקתי וחיברתי שוב לא עוזרניסיתי לדחוף דיסק של ווינדוס אבל על המחשב יש WIN 7 ואין לי תדיסק שלו אז ניסיתי XP לא קרא את מה שהוא רוצה =/עזרהה ??? מה עושים מצב כזה ?תודה ענקית מראש !
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים מחבר הדיסק עצמו של WIN XP והמחשב עובד עם WIN 7 ובביוס הכל תקין נראה לי אני לא כזה מבין בזה
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים אם אתה אומר שההארד דיסק מחובר למולקס טובוגם לחיבור של ה DATAובביוס הוא מזוהה ועדיין לא עולה רוב הסיכויים שהלך לך ההארד דיסק.אולי אם תגיד לנו את חברת ההארד דיסק שלך נוכל לספק לך תוכנה אשר תעשה בדיקה לעניין הזה בדוס.
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים מחבר אמממ אולי תסבירו לי איך בודקים בביוס שאני היה סגור על עצמי ?ואממ ניתקתי 2 כבלים וחיברתי זה בסדר ??? והארק דיסק מש'ו WEST אני יודע החברה הזאת שכולם קונים 500 GBואמרו לי להוציא תסוללה הזאת במחשב אבל אני לא יודע איפה היא בכלל ואני לא יודע עם זה יעזור
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים אמממ אולי תסבירו לי איך בודקים בביוס שאני היה סגור על עצמי ?ואממ ניתקתי 2 כבלים וחיברתי זה בסדר ??? והארק דיסק מש'ו WEST אני יודע החברה הזאת שכולם קונים 500 GBואמרו לי להוציא תסוללה הזאת במחשב אבל אני לא יודע איפה היא בכלל ואני לא יודע עם זה יעזוררוב הסיכויים שזה יהיה תחת standard cmos feature
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים מחבר יש לי שם הכל על NONE הרשימה של ה IDE CHANNELאחרי זה DRIVE A NONE גםואז יש FLOPPY 3 MODE Support disabledhHalt on All But Keydoardככה זה צריך להיות ?
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים יש לי שם הכל על NONE הרשימה של ה IDE CHANNELאחרי זה DRIVE A NONE גםואז יש FLOPPY 3 MODE Support disabledhHalt on All But Keydoardככה זה צריך להיות ? חביבי ההארד דיסק שלך לא מזוהה הלך.
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים מזאת אומרת הלך ?איך אני מזהה אותו ? עוד פעם אני אסביראמרת שחיברת את כל הכבלים של ההארד דיסק ואתה אומר שהכל רשום שם Noneזה אומר שהוא לא מזהה את ההארד דיסק מסקנה=אתה צריך להחליף הארד דיסקעכשיו הבנת?
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים מחבר אבל איך הגיוני שאתמול עבד כיביתי תמחשב הכל טוב ויפהושאני קם בבוקר מדליק תמחשב זה עושה תבעיה הזאת
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים תנתק את הכבל השטוח של הדיסק מהדיסק ומהלוח (תמשוך אותו ישר כדיי לא לכופף מגעים ולא לקרוע את הכבל מהתקע)תנתק כבל זהה מהסידירוםתחבר את הדיסק למחשב אם הכבל שלקחת מהסידירום. תוודא שבלוח הכבל מחובר אם הקו האדום בכיוון של החץ שמצוייר אל הלוח ובכונן אם הקו האדום לכיוון חיבור החשמלתוודא שבחיבור החשמל המגעים לא עייפים (כמו שקע חשמל שלא מחזיק תקעים). אם הם כן אז תשתמש בחיבור אחר זהה של הספקתחבר את המחשב במצב הזה ותנסה לעלות וינדוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.