עבור לתוכן

ATTN KoM: הערה ומספר שאלות בנושא נגן ה-MP3

Featured Replies

פורסם

קודם כל מגיע לך קרדיט על החדשות העדכניות והמאמרים המעניינים, אך בכל זאת, יש לי הערה קטנה ומספר שאלות:

"גבוה" זה שם תואר זכרי ו"גבוהה" נקבי, כך שאתה יכול בקלות לנחש איפה בדיוק דרוש תיקון בידיעה מהיום על כרטיס הרדאון AIW.

שגיאות דומות מופיעות בעוד מספר מקומות, בינהם בעמוד הראשון של הכתבה על נגן ה-MP3 של Pine ("תמוהה" במקום "תמוה"), Speaking of which...יש לי מספר שאלות לגביו:

מהי הפולאריות של מתאם ה-AC/DC? כלומר היכן נמצא ה-'+', בחלק הפנימי או בחלק החיצוני של תקע יציאת המתאם?

האם קיימת אפשרות לנווט בין שירים שקיימים בתוך תיקיה מסויימת בלבד או רק בין תיקיות?

במילים אחרות, אם ב-CD ישנם 5 אלבומים שונים (כל אחד בתוך תיקיה) האם כל השירים יופיע זה אחרי זה, או שתהיה הפרדה בין כל תיקיה?

האם תצוגת שמות השירים קריאה ונוחה? קיימת תאימות לגרסאות החדשות של ID3 Tags?

מה איכות האנטי-שוק? ניסית לבדוק את הטענה של Pine לשיכוך זעזועים עד 50 שניות? סביר להניח שלג'וגינג הוא לא יתאים...

הוא תומך ב-VBR?

מביקורות ברשת ניתקלתי בטענות הבאות:

1. אין לו מצב Stop של ממש- הלחצן הזה גורם לכיבוי מלא של המכשיר.

2. הלחצנים לא ממוקמים בצורה נוחה וסובלים מבעיות אמינות.

3. אין תאורה לתצוגת ה-LCD

4. ישנה מגבלה ל-200 שירים בדיסק.

יש לך דיעה\נסיון שונה?

אגב, אני מקווה שאתה מקבל את ההערה מלמעלה בהבנה, כולנו מועדים לכתוב מדי פעם עם שגיאות... :saint:

לפני כחודש בערך, ראיתי בעמוד החדשות של PcTIP את המילה Quake מופיעה 12 פעם (ספרתי...) כ-"Quack". ומי שלא מאמין מוזמן לחפש בארכיון שלהם...

Prog.

פורסם

קודם כל מגיע לך קרדיט על החדשות העדכניות והמאמרים המעניינים, אך בכל זאת, יש לי הערה קטנה ומספר שאלות:

תודה רבה...

האם קיימת אפשרות לנווט בין שירים שקיימים בתוך תיקיה מסויימת בלבד או רק בין תיקיות?

במילים אחרות, אם ב-CD ישנם 5 אלבומים שונים (כל אחד בתוך תיקיה) האם כל השירים יופיע זה אחרי זה, או שתהיה הפרדה בין כל תיקיה?

אפשר בהחלט לדפדף גם בתקיות, בקפיצות יחידות, או בקפיצות של 10, חשוב לציים כי אי אפשר לתת לתיקיות שמות, דבר מצער מאד...

האם תצוגת שמות השירים קריאה ונוחה? קיימת תאימות לגרסאות החדשות של ID3 Tags?

התצוגה גדולה, נוחה וקריאה, התמיכה היא עקב עידכוני תוכנה.

מה איכות האנטי-שוק? ניסית לבדוק את הטענה של Pine לשיכוך זעזועים עד 50 שניות? סביר להניח שלג'וגינג הוא לא יתאים...

אמרתי ודיברתי על כך בביקורת...

מביקורות ברשת ניתקלתי בטענות הבאות:

1. אין לו מצב Stop של ממש- הלחצן הזה גורם לכיבוי מלא של המכשיר.

2. הלחצנים לא ממוקמים בצורה נוחה וסובלים מבעיות אמינות.

3. אין תאורה לתצוגת ה-LCD

4. ישנה מגבלה ל-200 שירים בדיסק.

יש לך דיעה\נסיון שונה?

1. שטויות ! אם לוחצים על הלחצן יותר מכחמש שניות אז המכשיר נכבה...

2. ממקמים בנוחות ולי לא היו בעיות אמינות כלל, אולי אפשר הגיד כי הם קטנים מעט...

3. נכון :\

4. לא נבדק הדבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים