פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים הי חברה, אני יודע ששאלה זאת נשאלה הרבה בקרב בני האנוש שפורום זה, אבל אם בכל זאת ניתן לענות על השאלה.אני מתכנן לרכוש כרטיס אשראי והשאלה שלי זה איזה מקבוצת ישרכארט יכול להתאים לקניה בSTEAM וגם בארץ? קראתי שהVISA מאושרת לקנית דברים בחו"ל, זה אקטואלי לגבי STEAM?תודה.
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים יש לי שאלה אם אני קונה cod החדש שצריך לצאת אני יכול להפעיל את המשחק דרך הסטים?
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים כל כרטיס אשראי בינלאומי.מניסיון גם כרטיסי הויזה המקומיים בעלי 16 ספרות שמתחילים ב 4580 יעברו
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים יש לי שאלה אם אני קונה cod החדש שצריך לצאת אני יכול להפעיל את המשחק דרך הסטים?דרך סטים? אז כן, לא רק זה אלא תהיה מחוייב להתחבר דרך סטים, וזה לא כל כך נעים.מניסיון גם כרטיסי הויזה המקומיים בעלי 16 ספרות שמתחילים ב 4580 יעברומניסיון הכרטיסים שברשותי זה אכן עובד.כאשר רשום valid only in israel הכוונה בלעדית לגיהוצים ולא לאינטרנט.ברשותי כרטיס של ויזה [מועדון יותר של בנק לאומי] 4580 כמובן ורכשתי דרך סטים הן דרך הכרטיס והן דרך פייפאל.
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים אני אומר אם אני קונה את המשחק מהחנות בדיסק מקורי אני יכול להכניס את הקוד גם לסטים ושהמשחק יהיה לי בסטים כמו cs או שזה לא עובד ככה
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים אתה יכול לקנות משחק STEAM באריזה, להזין את המספר שלו לתוך STEAM וזה יעבוד, כאילו קנית אותו מ STEAM.
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים אה סבבה תודה אני אחד שלא היה לו את 4 המקורי עכשיו השאלה שלי אם יש הרבה סרברים ישראלים במקורי?ואם יש לי מקורי אני יכול לשחק בסרברים פרוצים?
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים כל כרטיס אשראי שיש עליו סימון של Master Card-Visa וכל שאר הירקות יעברוכמו שאמרו VALID ONLY IN ISRAEL הכוונה שנגדי בארה''ב לא תוכל לקנות איתו כלוםאבל באינטרת תמיד אתה יכול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.