פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים לצרוב את הימאג' ולעלות ממנו את המחשב.זה, כמו שכבר כתבתי, Live cd שמכיל תוכנה לניהול מחיצות ועוד כמה כלי מערכת.
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים מחבר הידע שלי בנושא נורא מצומצם , בשביל למנוע טעויות , מישהו מוכן להכין לי את מה שאני אמור להכניס לדיסק ב-RAR ולהעלות לשרת מסוים , אני פשוט לא מבין , אני הורדתי ואני לא יודע אם אני אמור להעלות את התקיה של ה-boot או את שאר התקיות , אולי זאת לא הגירסה , פשוט לא רוצה טעויות , אם מישהו מוכן , אני ישמח! , תודה
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים מחבר אני יודע , פשוט אני חושש שמה שהורדתי לא נכון , אעדיף שיעלו לשרת את הגירסה הנכונה כפי שזה אמור להיות , תודה
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים איך אפשר לעלות משהו כזה לשרת?אתה יכול לבדוק את האימג' בVM אם אתה לא בטוח לפני צריבה.
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים מחבר אני ניסיתי וקבלתי שגיאה שלא ניתן לפרמט , ---------בנוגע לאימג , אני לא מבין את כל המושגים האלה , אם אתה יכול פשוט להוריד את זה להכניס את זה ל-rar להעלאות לשרת חנמי ולתת לי קישור..לא חסרים שרתיים חנמים ברשת.
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים תוריד את הקובץ ותחלץ ממנו את האימג' (קובץ עם סיומת iso).באיזה תוכנת צריבה אתה משתמש?
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים מחבר באופן כללי הצלחתי להעלאות 16GB , שקבלתי אותו זה הדבר הראשון שעשיתי.
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים ניסית לפרמט אותו FAT32 ?אני אומר את זה מניסיוןזה נשמע תמוהה אבל גם אני קניתי דיסק און-קיי דרך EBAY מהונג-קונגזה מגיע עם נרתיק עור וכיסוי מתכת , הכול נראה טוב ויפה.לא הצלחתי לפרמט אותו NTFS נסיתי הכול ( כולל מה שהציעו כאן) נעזרתי גם בחברים בעבודה שהם טכנאי PCרק FAT32 עבדאולי זה המקרה שלך.
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים מחבר הבעיה שלי היא לא פרמוט ל-fat32 , אני יודע שיש בעיות בניסון לפרמוט למערכת ntfs ,הבעיה אצלי היא שהדיסק לא נותן לפרמט אותו באף תוכנה , בכולם מקבלים שגיאה.------------בנוגע לפתרון , ניסיתי להכניס את כל הקבצים לדיסק און קי אחר שיש לי , העליתי את המחשב , כמובן דרך הדיסק און קי ולא עלה לי כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.