פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים יש לי דיסק און קי 16GB ,היום בבוקר הכנסתי אותו למחשב ושנסיתי להיכנס אליו קבלתי את ההודעה הבאה : "בדיסק בכונן F אינו מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת" , כמובן שניסיתי ואז קבלתי את ההודעה הזו "ל-windows לא היתה אפשרות להשלים את האתחול" אני הורדתי את התוכנה Paragon Partition Manager 10 , אני נכנסתי לשם ראיתי שאין מחיצה , יצרתי מחיצה , לא יודע מה קרה פתאום רשום לי שהדיסק און קי שלי הוא 945GB משהו כזה , שניסתי לפרמט קבלתי את השגיאה הבאה : (צורפה תמונה)http://www.zix.co.il/images/z-1512300312.JPGאני דיי חסר עונים , כל עזרה תתקבל בברכה , תודה לכולם.
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים מחבר זה לא מותג או משהו , רכשתי את זה מ-ebay, מוכר מהונג קונג..זה המידע שהצלחתי להשיג , מקווה שזה מספיק...generic flash disk 2.0 usb device
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים תנסה לפרמט בכך שתכנס למחשב שלי תלחץ קליק ימני על האיקון של הדיסק נשלף ותלחץ על פרט
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים מחבר תנסה לפרמט בכך שתכנס למחשב שלי תלחץ קליק ימני על האיקון של הדיסק נשלף ותלחץ על פרט מה הכוונה שלך ? , אני עשיתי אתחול ולא הצלחתי ורשמתי את השגיאה שקבלתי בדף הראשי , לא ראיתי אופציה של פרט , לאחר שלחצתי על הלחצן הימני על הלוגו של הדיסק און קי.. קראתם את הודעת השגיאה בכלל? לפתוח הדיון: תריץ chkdsk /f / r עליו. אני לא ממש מבין בזה , הדיסק און קי שלי הוא f תוכל להרכיב את הפקודה של ה-cmd פשוט שנסיתי להריץ את זה קבלתי את זה invalid parameter ואשמח גם לקבל הסבר מהי הפקודה הזאת לידע כללי , תודה.
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים מחבר זאת התשובה :The type of the file system is RAW.CHKDSK is not available for RAW drives.*אני ניסתי לבצע פרמוט והמרה לפורמט אחר FAT32 וגם nfts אף אחד מהם לא בוצע קשורה.
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים נראה דיי מוזר שמצד אחד לא מוגדר מערכת קבצים ומתקבת שגיאה של מערכת קבצים במקביל..איזה שגיאה אתה מקבל אם אתה מנסה לפרמט מתטך windows בקליק ימין?
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים מחבר לפרמט ? , אני עשיתי אתחול , ולאחר סיום האתחול זאת השגיאה שקבלתי בעברית..ל-windows לא היתה אפשרות להשלים את האתחול.
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים מעניין.תנסה עם Parted Magic אולי.מדובר על live cd כך שפשוט לצרוב את האימאג' לעלות ממנו את המחשב.
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים מחבר אני מייד יוריד את התוכנה , אשמח לקבל הסבר איך לבצע את זה..בכל אופן עשיתי כמה בדיקות בדוס , והינה התשובות.Convert f: /fs:ntfsCONVERT is not available for RAW drives.format f: /fs:ntfsInsert new disk for drive F:and press ENTER when ready...NTFS file system is not supported on this device optimized for removal.To change the way this device is optimized, select the Policies tab inthe device's property sheet.
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים אני לא אומר שזה בטוח וגם לא אומר שלא צריך להמשיך לנסות, אבל אם זה מסין אז יש מצב שזה מזויף. הסינים האלה מכה... רק אתמול היה כאן אחד עם DOK 400GB מזויף מסין.
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים מחבר הדיסק און קי שלי לא מזוויף , הוא עבד והכל היה בסדר , עד שהוצאתי אותו מה-DVD באמצע , בגלל שהוא נתקע.בנוגע לאיימג , צריך להעלות את הדבר הזה דרך הבוט ? ,אני הורדתי את מה ששלחת לי , אני רואה כאן הרבה קבצים , את כל אלה אני אמור לצרוב לדיסק או דיסק און קי אחר שניתן לעלות דרכו ?pmagic --> pmodulesboot -->isolinux/syslinux/grub------------------דרך אגב נגיד והעלתי דרך הבוט , מה אני אמור לעשות ? , מה זה בעצם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.