פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים המחשב שלי בחתימה, מריץ WIN 7 64BIT, יש 3 מחיצות פעילות.C מערכת ההפעלה על קשיח 250GB.E אכסון קטן על אותו כונן 250GB כונן לוגי.G כונן אכסון למידע בעל ערך, 500GB בRAID1.הבעיה היא שכאשר נכנסים לכונן הG הוא מוגן מפני כתיבה, לא ניתן ליצור תקיות, להדביק אליו קבצים וכד'... האופציות הנ"ל כלל אינן מופיעות. כלומר כאשר לוחצים על הכפתור הימני אין בכלל RENAME / NEW / DELETE / PASTE יש רק COPY.ניסיתי ליצור דרך שורת פקודה תקיה על הכונן וקיבלתי את הודעת השגיאה הבאה:"MEDIA IS WRITE PROTECTED".הפעלה מחדש פותרת אם כי זמנית בלבד את הבעיה וגם לא תמיד.יש לציין כי עם VISTA 32BIT התקלה לא הייתה קיימת.ניסיתי לחפש בGOOGLE מידע על הבעיה, והפתרונות שהוצעו כוללים שימוש בDISKPART שאני ממש מכיר. אם למישהו יש קישור למדריך DISKPART לDUMMIES זה גם עלול לעזור.עריכה, זו אינה בעית הרשאות, אני הבעלים של הקבצים ויש לי הרשאת כתיבה.תודה.
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים מחבר G נמצאית על המערך שהוא 2 דיסקים של 500GB כל אחד, הAAKSים של WD.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים תקן אותי אם אני טועה, אבל אתה לא אמור לראות גם את ההתקנים הפיסיים ששותפים ב disk management ברגע שאתה עובד בRAID1 או כל RAID? משהו כזה למשל: לדעתי יש לך איזה בעיית redundancy עם הRAID הזה....
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים אממאני חושב שאת הראיד עושה הציפ בלוח אם וחלונות לא יודע על זה. זהשקוף KDNRH לחלונות.אבל אין לי נסיון ב DISK MANAGEMENT בראיד על חלונות.............תסים תמונה של הודעה שגיעה ותמונה של DISK MANAGEMENT בזמןשיש לך השגיאה.P.S תנסה לשחרר מצב הזה עם הפקודה diskpartבתמונה דוגמה אני לנקות READ ONLY בקונן F [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים תקן אותי אם אני טועה, אבל אתה לא אמור לראות גם את ההתקנים הפיסיים ששותפים ב disk management ברגע שאתה עובד בRAID1 או כל RAID?אם אתה משתמש בבקר חיצוני (כרטיס, מובנה בלוח) אז אתה לא תראה את הדיסקים הפיזיים בחלונות אלא רק את המערך.
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים מחבר הבקר הוא אכן המובנה בלוח.ואם אתה משתמש בבקר חיצוני (כרטיס, מובנה בלוח) אז אתה לא תראה את הדיסקים הפיזיים בחלונות אלא רק את המערך.צודק.השורות בDISKPART עובדות, אבל זה רק עד לאתחול הקרוב פלוס מינוס.
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים "השורות בDISKPART עובדות, אבל זה רק עד לאתחול הקרוב פלוס מינוס."זה אומר קונן שלך ב READ ONLY למה ? איזה תוכנה שם אותו במצב הזה. מי ? מתי ? למה ?תתחיל בגוגול.....http://www.google.com/search?hl=en&newwindow=1&q=%22hard+drive%22+%22read+only%22+-external&aq=f&oq=&aqi=
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.