עבור לתוכן

סרט+תרגום באחד??

Featured Replies

פורסם

אני מחפש תוכנה

שדוחסת קובץ של סרט

פלוס קובץ של התרגום

לקובץ אחד

יש משהו????

פורסם

XMPEG

פורסם

חפש כאן - www.doom9.net - קרדיט לגיל ;)

פורסם

ציטוט מdoom9:

Xmpeg - last updated 09/26/01

+: No synch issues, can create OpenDML files (larger than 2GB) without problems, All-in-one solution, Subtitles included, Newbie Friendly, can read directly off the DVD

-: Inflexible, no deinterlacing, not the most stable application

אתר ממש טוב אני חייב לציין

פורסם

זה אתר טוב כי הוא נותן מידע כללי וגם מידע ספציפי לגבי כל מה שקשור ל "גיבוי" ( ;) ) סרטי ה-DVD שלכם (הקנויים כמובן, לא הפיראטיים), וגם יש בו את כל התוכנות הכי חדשות שקשורות לזה.

שווה !

פורסם

זה אתר טוב כי הוא נותן מידע כללי וגם מידע ספציפי לגבי כל מה שקשור ל "גיבוי" ( ;) ) סרטי ה-DVD שלכם (הקנויים כמובן, לא הפיראטיים), וגם יש בו את כל התוכנות הכי חדשות שקשורות לזה.

פיראטיים?? - לא הבנתי... :P

פורסם

אני החלטתי לעשות טובה ל-BLOCK BUSTER!

אני מגבה להם את כל הסרטים, ככה אם יקרה משהו אני אוכל לעזור להם. נחמד מצידי לא? :saint:

פורסם

אני מגבה להם את כל הסרטים, ככה אם יקרה משהו אני אוכל לעזור להם. נחמד מצידי לא? :saint:

זה אפילו נחמד מאד.. אני הבנתי את הפרינציפ אחרי 10 סרטים ודי נמאס לי מזה..

פורסם

אתה לא עוקב אחרי...... כשאני אומר אם יקרה משהו זה לא ממש אם...... :asthanos:

פורסם

גם לי נמאס מזה, לא רק שיש לי מספיק סרטים שאני לא אראה... כל התהליך הזה לוקח הרבה זמן ומשבית לי חלקית את המחשב!!! :'(

פורסם

בשביל זה יושב בצד DURON 1000 ;D

פורסם

סבבה ! אבל לא כל אחד יכול להרשות לעצמו להחזיק שני מחשבים... :-[

פורסם

עד לא מזמן המחשב הנוסף שהיה לי היה PII 300MHz עם לוח-אם דפוק (וכיום הוא מהווה את סט הרכיבים המתקדם ביותר של Glook,

הפנטיום 2 הראשון שלו!... ודרך אגב בשביל לתקן את הלוח אם הוא צריך את כל הקבלים שהוא פירק במפגש

כי אין לו לוח אחר תואם P-II, ומי שקרא את הטור האחרון יודע שהכרטיס מסך הנוכחי שלו הוא PCI 2 MB ומה שאני הבאתי לו

עם המחשב הישן זה כבר AGP - 4MB... איזו הערה ארוכה!) ככה שלא הייתי בדיוק מסוגל להשתמש בו לצורך זה (או לכל צורך אחר...)

ועכשיו המחשב השני שיש לי הוא XT ;D... בעצם :'( אין לי הרבה מה לעשות איתו (דיגר, נסיך פרס, פקמן... הצעות??)

בקיצור אין לי ממש איך לגבות סרטים בלי להשבית מחשב >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים