פורסם 2010 בינואר 1615 שנים מחבר בני השרון ניצחה את ברק נתניהhttp://sports.walla.co.il/?w=/3825/1632670שמח על הניצחון אבל מעוצבן על הערוצי תשלום המזדינים האלו לא יוצא לי לראות משחקים של בני השרון בגלל זה בערוץ 5 הרגיל כימאת ולא משדרים אותם ואני לא מבין למה לא עושים את המשחק של יום שבת ב5 הרגיל מי כבר משלם על נתניה נגד בני השרון בליגה ?
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים פששש... היה צמוד.האמת שזו תוצאה יחסית נמוכה , מעניין מה הייתה רמת המשחק...כל הכבוד לבני השרון , ידעתי שבסופו של דבר הם יתעוררו...
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים מחבר לא יודע אם לקרוא לזה יתעוררות יש שחקנים שבקושי קלעו חלקם גם בקושי זרקו אבל בקצב הזה לפחות יכנסו לשמיניה שזה גם טוב ואולי יצליחו להגיע לגמר גביע
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים ב"התעוררות" אני מתכוון לזה שהם השתפרו מאוד מתחילת העונה , בתחילת העונה זה היה נראה כאילו הם בדרך לליגה השנייה.דרך אגב , המשחק היום בין מכבי לירושלים ישודר בערוץ 10 בשעה 21:00
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים מחבר כן אני גולש הרבה באתר ובדרך כלל לא מדליק טלוויזיה ככה שכן אני צריך תזכורת
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים מחצית 53-40 למכביבתור אוהד מכבי אני חוששאת הפועל חייבים להרוג הם יכולים לחזור מכל תוצאהאסור להוריד רגל מהגז
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים ומכבי מביסה את ירושלים 103-78 מכבי אפילו לא היתה צריכה לפרוק עצבים מיום חמישי , ירושלים חוץ מהרבע הראשון לא הייתה קיימת במשחק...
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים מחבר מכבי תל אביב פירקה את ירושלים אני לא חושב שיש משהו שירושלים במצב שלה כרגע הייתה יכולה לעשות במשחק היום שהיה נותן לה ניצחון למכבי פשוט יש סגל טוב בהרבה יש להם כמה שחקנים אם אחוזי קליעה טובים מאוד מהשלוש וכמה גבוהים טובים מבפנים אז ירושלים לא יכלה לסגור בגלל השלשות ושמירה אישית אומר שיש גבוהים שטחנו אותם מבפנים לי רק חבל שהליגה ניראת ככה מבחינת תחרות חוץ מזה זה לא ירושלים שאנחנו מכירים ירושלים הזאת פשוט פתחה את הרגלים שמכבי התחילה להגדיל אפרש נעימי ניראה לי צעיר מידי להיות רכז ראשון בקבוצה שאמורה להיות גדולה וחלק מהזרים של ירושלים פשוט זבל
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים דווקא נעימי היה טוב , הוא פשוט נכנס לבעיית עבירות... תעשה טובה קרירין , תשנה את הכותרת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.