עבור לתוכן

איך אני מזהה את הכרטיס מסך שלי ? קניתי 5870 ועשו פאדיחה.

Featured Replies

פורסם

קניתי מKSP ולא קיבלתי את שני המשחקים שהייתי צריך לקבל.

לא יודע למה לא מאמין בהם איך אני בודק את הכרטיס שלי ?

כמה MHZ בזכרון צריך להיות?

וכמה MHZ בCPU צריך להיות? זה מוזר באתרים רשום 4000 ומשהו זכרון ו800 ומשהו CPU זה יש את הזכרון יש לי 1300 ומשהו

לא יודע בקיצור צריך עזרה דחופה!! :[

תודה מראש

• תגובות 37
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הזיכרון כנראה בנוי בכמה ערוצים ואולי זה 1333 כפול 3 או משהן.

ולמה אתה חושב שמגיע לך שני משחקים ?

פורסם
  • מחבר

זה מגיע עם 1 + קוד להוריד עוד אחד שזה DIRT2

יצרן. + סרטונים תראה.. :[

פורסם

מה הקשר לאתר של היצרן ולסרטונים.

כרטיסים משווקים בכמה צורות, רק באחת מהם אתה מקבל את המשחקים, וגם משלם יותר כמובן.

אם באתר של KSP לא מצוין שזה מגיע עם משחקים אז זאת לא החבילה שנדמה לך ואתה לא אמור לקבל שום משחק.

פורסם

כמה הכרטיס עלה?

פורסם
  • מחבר

1990+.

ואני אמור לקבל את זה עם יש רק דגם אחד ל SAPPHIRE 5870 אין כמה יש 5850 ו5870 ואני קניתי את ה5870 שזה מגיע עם שתי משחקים יש את הכל על האריזה גם.

http://www.sapphiretech.com/images/product/gallery/0287/287_20090922_8537.jpg

קיבלתי רק את הקוד לDIRT2 זהו..

איך אני בודק מה יש לי בוודאות ?

דרך תוכנה כולשהי או משהו במחשב לא על הכרטיס.

פורסם

1. גוגל "gpuz" תוכנה מעולה לזיהוי כרטיס מסך.

2. מאיפה קנית? ל-ksp אין את הכרטיסים האלה במלאי, הם גם הסירו לאחרונה את הכרטיסים מהאתר שלהם..

מאיזה סניף בדיוק קנית?

פורסם

אם קנית את זה יחד עם מחשב שהם הרכיבו לך אז אולי הדיסק נמצא באחד הקופסאות האחרות יחד עם אוסף של דיסקים שנערמו במהלך ההרכבה.

אם קנית את זה בנפרד וזה לא היה בתוך האריזה וכתוב על האריזה שזה אמור להגיע אז חפש שוב.

ואם אתה לא מוצא ואתה בטוח שזה היה אמור להגיע אז תשאל בחנות.

פורסם
  • מחבר

היה להם מלאי מוגבל ונגמר אז הורידו את זה עד שיגיע להם עוד.

קניתי את זה בפתח תקווה

ולא אחי חיפשתי הם הביא לי את הכל הכל הכל בתוך הקופסא של הלוח אם.

ואין דיסק התקשרתי לחנות אמרו לי שכל מה שהיה בכל הקופסאות יש שם ובאמת זה אמור לבוא עם עוד דיסק הם לא יודעים איפה הוא ככה הם אומרים לפחות

הם התקשרו ליבואן הם אמרו והיבואן אמר להם שישלח להם אריזה חדשה והם יביאו לי את הדיסק.

עכשיו הקטע זה לא הדיסק זה הפחד שלי שלא הביאו לי איזה דגם אחר או משהו כזה..

יש דגמים לזה ? יש זה של חברת שאפיר ויש להם רק אחד מכל דגם לפי מה שאני רואה.

בבקשה תעזרו לי לדעת מה אני עושה? :\

בתוכנה שהורדתי שאמרתם רשום שם ATI Radeon HD 5800 Series זהו. :\

CPU CLOCK 850MHZ

MEMORY 1200MHZ

והאתר שלהם של היבואן רשום 4000 MEMORY

לא יודע מה אתם אומרים איך אני אדע בוודאות ?

פורסם

קודם כל בלי לחץ KSP לא יעלמו לך פתאום..

עריכה : עכשיו ראיתי את סוף ההודעה שלך.. המהירות ליבה נראית סבבה לפי מה שאני יודע..

מבחינה מהירות זיכרון, יש איזה קטע עם זה שזה DDR5 אז בפועל יש רק סביבות ה1000Mhz וזה עובד כמו 4000MHZ בגלל העקרון של DDR5

בשורה התחתונה, תסתכל על הכרטיס, אם הוא נראה ממש מגניב, רוב הסיכויים שזה 5870..

פורסם

הוא הוריד. התדר של הזיכרון ניראה בסדר, צריך להכפיל, לא זוכר אם ב 3 או ב 4. בקשר למשחק, אמור להגיע, אם אין משחק לך אליהם, PANDAS עשו סרטון שהם פתחו בו אריזה של ה 5870 והיה שם את 2 המשחקים.

פורסם

מהירויות השעון שלך בדיוק כמו שצריך להיות

850 לליבה ו1200 (שזה 4800) לזכרונות

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שצריכים לקבל.

וד"א גם על הכרטיס רשום 5870 אבל לא יודע למה אני לא מאמין בKSP אני מפחד שעבדו עלי שילתי להם 2000 שקל על הכרטיס הזה.

אין שתי דגמים לשאפיר בדגם 5870 נכון ?

את המשחק הם יביאו לי שבוע הבא הוא אמר לי זה מה שחשוד כאן.... כי אם היה הם היו מביאים ישר למה צריך להזמין ולהביא לי ? :\

ואתם אומרים שמבחינת MHZ לזכרון זה בסדר שרשום לי 1200 ? :\

פורסם

אתה אפילו לא יודע של איזה חברה הכרטים :facepalm: עז ככה עים זה של sapphire 5870 gz עז הוא מגיע עים משחק battlestation pacific ו קופון ל dirt 2 כש יצא כל שאר דגמי 5870 מגיעים בלי משחק חוץ מהקופון של dirt 2 , כל ה 5850 למיניהם מגיעים רק עם קןפון כמו שהזכרתי קודם הנה לינק תבדוק בעצמך

הנה עוד סרטון תדע בדיוק מה קנית

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=287
פורסם
  • מחבר

אני יודע של איזה חברה.

של sapphire 5870/ ששאלתי דגם התכוונתי אולי הוצאתי שתי גירסאות ל5870 בחברת SAPPHIRE זאת השאלה שלי.

וכן אני יודע זה בא עם שתי משחקים קיבתי רק את DIRT2 כאילו את הקוד דיסק אחד לא קיבלתי התקשרתי רבתי איתם והם אמרו שיביא ו לי דיסק חדש.

אבל זהמ מה שמחשיד אותי כי אממורים לקבל את זה עם דיסק זה או שהם דפקו את הדיסק או הם גם לא קיבלו את הדיסק וזה מה שמוזר כי הדגם מכיע עם דיסק...

מה אתם אומרים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים