עבור לתוכן

windows נתקע בלופ של הפעלה מחדש לפני הצגת שולחן עבודה

Featured Replies

פורסם

היי אנשים... מצטערת שזו הולכת להיות חפירה לא פשוטה.

המחשב של אחותי החליט להשתגע ולהיתקע במין לופ מוזר של הפעלות מחדש.

מה שקורה זה שהכל עולה כמו שצריך עד המסך שמראה את הלוגו של ה-XP עם פס הטעינה הזה למטה, ואז כשהוא אמור להעלות את השולחן עבודה הוא פשוט עושה לעצמו restart.

אני יודעת שאחת האופציות היא פשוט לפרמט ולעשות התקנה מחדש, אבל יש לה הרבה חומר על המחשב שהיא לא רוצה לאבד...

בינתיים מה שניסיתי זה להשתמש באופציה של repair עם הדיסק של ה-WIN אבל אין לי את האופציה הזו שם... ושם גיליתי גם משהו אחר.

יש לי 2 "כוננים" (פיצול ע"י partition magic). כשנכנסתי לנסות לתקן את הWIN, ובגלל שאין לי את האופציה הזאת, זה העביר אותי להתקנה מחדש ושם כשראיתי את שני הכוננים שמתי לב שבכל אחד מראים מה הגודל שלו וכמה מקום פנוי יש בו. ב-C איפה שהמערכת הפעלה מותקנה הראה לי כאילו הכונן ריק (אותו מקום כללי הוא המקום הפנוי בדיסק).

איבדתי את הצפון עם המחשב הזה כבר. תעזרו לי לגאול אותו מייסוריו!

חג שמח!

פורסם

בתור התחלה, תכנס לביוס ותאפס אותו להגדרות ברירת המחדל.

פורסם

קודם כל כמה דברים

זה שבהתקנה הוא לא נותן לך לעשות תיקון רוב הסיכויים שזה דיסק ערוך שהורד מהאינטרנט לכן אין אופציה לתיקון בהתקנה

דבר שני הצעד הבא שאת צריכה לעשות זה ללחוץ F8 לעלות את המחשב במצב בטוח safe mode

לראות אם זה המחשב עולה

אם המחשב עולה אנחנו נמשיך לצעדים הבאים

אם המחשב עדיין לא מצליח לעלות תצטרכי לעלות את המחשב שוב פעם ב F8

ולבטל את ה disable atuomatic resart

http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/5294240/windowsxpsafemode_Full.jpg

תעדכני אותנו באיזה צעד השתמשת.

[br]פורסם בתאריך: 8.10.2009 בשעה 09:36:51

בתור התחלה, תכנס לביוס ותאפס אותו להגדרות ברירת המחדל.

מה קשור הביוס?

המחשב עובר את תהליך הPOST

פורסם

אם המחשב לא היה עובר POST, אז אי אפשר היה להכנס אפילו לביוס... ::)

אני מציע להתחיל מהביוס מסיבה אחת פשוטה: אם משהו בהגדרות החומרה השתנה, בכוונה או שלא בכוונה, יש סיכוי סביר שהמחשב יציב מספיק לעבור POST ואת שלב הביוס אבל לא מספיק יציב כדי להעלות את מערכת ההפעלה.

נכון, איפוס הביוס זה אולי לא הפתרון הכי סביר של הבעיה, אבל מדובר בפתרון הפשוט ביותר ועדיף לנסות אותו בהתחלה ולו כדי לשלול את האפשרות הזו.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי הכל, גם את האיפוס של הביוס וגם להפעיל ב-SAFE MODE....

בכל המצבים של ההפעלה שניסיתי (מהרשימה איפה שאפשר לבחור גם את ה-SAFE MODE) זה לא עובד... אותה בעיה כל פעם.

פורסם

ניסיתי הכל, גם את האיפוס של הביוס וגם להפעיל ב-SAFE MODE....

בכל המצבים של ההפעלה שניסיתי (מהרשימה איפה שאפשר לבחור גם את ה-SAFE MODE) זה לא עובד... אותה בעיה כל פעם.

עשית disable automatic restart?

פורסם
  • מחבר

אכן כן

פורסם
  • מחבר

גם כן. ניסיתי את כל הרשימה הזו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים