פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים מישהו פעם ראה את הסרט "אל עצמי"?? קראתי את הספר ואני ממש רווצה לרות את הסרט מישהו יכול להביא לי קישור להורדה.(זה חוקי נכון??) מוכרים את זה בחנויות??????
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים כי זה סרט שיצא לפני 20 שנה, אז עדיין יש עליו זכויות יוצרים.נסה באוזן השלישית.
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים מחבר נסה באוזן השלישית. שתוק!! למה מי אתה שתצחק עלי יא יצור. וחוץ מזה חשבתי שאסור לצחוק על אנשים בפורום הזה
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים שתוק!! למה מי אתה שתצחק עלי יא יצור. וחוץ מזה חשבתי שאסור לצחוק על אנשים בפורום הזהאיפה אתה רואה שהוא ירד עליך?
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים http://www.third-ear.comושמור על הפה שלך. גם אם לא מוצאת חן בעיניך תגובה של מישהו (אלוהים יודע למה), זו לא סיבה להגיב ככה.
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים מחבר איפה אתה רואה שהוא ירד עליך? כי זה סרט שיצא לפני 20 שנה, אז עדיין יש עליו זכויות יוצרים.נסה באוזן השלישית.הוא אומר לי שאני סתום מכדי להבין את זה אז אם ני ינסה באוזן השלישית אולי אני יביןם את זה
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים הוא אומר לי שאני סתום מכדי להבין את זה אז אם ני ינסה באוזן השלישית אולי אני יביןם את זה :kopfpatsch: על מה מדבר הספר? אולי נוסיף לרשימת הקריאה.
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים בתור אחר שקרא את הספר וראה את הסרט, אל תראה את הסרט, אתה כ"כ הולך להתאכזב, הספר הוא מדהים (וגם ההמשכים שלו), הסרט הוא אנמי וממש מאכזב.
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים הוא אומר לי שאני סתום מכדי להבין את זה אז אם ני ינסה באוזן השלישית אולי אני יביןם את זהתן לי לנסח את זה מחדש.זכויות יוצרים על יצירות תקפות לכמה עשרות שנים (לא זוכר אם 50 או 70). הסרט יצא לפני בערך 20 שנה. לכן, יש עדיין יש עליו זכויות יוצרים, וזה לא חוקי להפיץ את הסרט.האוזן השלישית זה שם של חנות, שבין השאר אפשר להשיג בה סרטים יותר נדירים. הצעתי לך לבדוק שם. יש מבין?
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים שתוק!! למה מי אתה שתצחק עלי יא יצור. וחוץ מזה חשבתי שאסור לצחוק על אנשים בפורום הזהraiman1, זו הפעם האחרונה שאני מעיר לך. בפעם הבאה, אתה תורחק מהפורום לצמיתות!שים לב לחוקים:לא לקלל/להעליב משתמשים בשום דרך או צורה שהיא בלי חוצפה כלפי אחרים.כל כינוי / קללה / איום על צוות האתר הוא בלתי נסבל ודינו הרחקה קבועה מיידית. הסברתם בנימוס לאיש צוות איפה אמא שלו עובדת ? טעות.
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים מחבר שמתי לב לחוקים אני לא קיללתי ולא איימתי זה "שניצל" שירד עלי!!![br]פורסם בתאריך: 6.10.2009 בשעה 20:02:59 הבנתי מצטער על הטעות
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים תן לי לנסח את זה מחדש.זכויות יוצרים על יצירות תקפות לכמה עשרות שנים (לא זוכר אם 50 או 70). הסרט יצא לפני בערך 20 שנה. לכן, יש עדיין יש עליו זכויות יוצרים, וזה לא חוקי להפיץ את הסרט.האוזן השלישית זה שם של חנות, שבין השאר אפשר להשיג בה סרטים יותר נדירים. הצעתי לך לבדוק שם. יש מבין?תלוי איזה ארץ ותלוי איזה מוצר בכל מקרה בארצות הברית על סרטים אם אני זוכר נכון זה לא 70 שנה אלה 70 שנה אחרי שהיוצר המקורי נפטר זה טמטום לגמרי אבל ככה זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.