עבור לתוכן

הסרט "אל עצמי"

Featured Replies

פורסם

מישהו פעם ראה את הסרט "אל עצמי"??

קראתי את הספר ואני ממש רווצה לרות את הסרט מישהו יכול להביא לי קישור להורדה.(זה חוקי נכון??)

מוכרים את זה בחנויות??????

פורסם
  • מחבר

למה לא??

נגיד שזה לא חוקי איפה אפשר להשיג את זה???

פורסם

כי זה סרט שיצא לפני 20 שנה, אז עדיין יש עליו זכויות יוצרים.

נסה באוזן השלישית.

פורסם
  • מחבר

נסה באוזן השלישית.

שתוק!! למה מי אתה שתצחק עלי יא יצור. וחוץ מזה חשבתי שאסור לצחוק על אנשים בפורום הזה

פורסם

שתוק!! למה מי אתה שתצחק עלי יא יצור. וחוץ מזה חשבתי שאסור לצחוק על אנשים בפורום הזה

איפה אתה רואה שהוא ירד עליך?

פורסם

http://www.third-ear.com

ושמור על הפה שלך. גם אם לא מוצאת חן בעיניך תגובה של מישהו (אלוהים יודע למה), זו לא סיבה להגיב ככה.

פורסם
  • מחבר

איפה אתה רואה שהוא ירד עליך?

כי זה סרט שיצא לפני 20 שנה, אז עדיין יש עליו זכויות יוצרים.

נסה באוזן השלישית.

הוא אומר לי שאני סתום מכדי להבין את זה אז אם ני ינסה באוזן השלישית אולי אני יביןם את זה

פורסם

הוא אומר לי שאני סתום מכדי להבין את זה אז אם ני ינסה באוזן השלישית אולי אני יביןם את זה

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

על מה מדבר הספר? אולי נוסיף לרשימת הקריאה.

פורסם

בתור אחר שקרא את הספר וראה את הסרט, אל תראה את הסרט, אתה כ"כ הולך להתאכזב, הספר הוא מדהים (וגם ההמשכים שלו), הסרט הוא אנמי וממש מאכזב.

פורסם

תן לי לנסח את זה מחדש.

זכויות יוצרים על יצירות תקפות לכמה עשרות שנים (לא זוכר אם 50 או 70). הסרט יצא לפני בערך 20 שנה. לכן, יש עדיין יש עליו זכויות יוצרים, וזה לא חוקי להפיץ את הסרט.

האוזן השלישית זה שם של חנות, שבין השאר אפשר להשיג בה סרטים יותר נדירים. הצעתי לך לבדוק שם. יש מבין?

פורסם

raiman1, זו הפעם האחרונה שאני מעיר לך. בפעם הבאה, אתה תורחק מהפורום לצמיתות!

שים לב לחוקים:

לא לקלל/להעליב משתמשים בשום דרך או צורה שהיא בלי חוצפה כלפי אחרים.

כל כינוי / קללה / איום על צוות האתר הוא בלתי נסבל ודינו הרחקה קבועה מיידית. הסברתם בנימוס לאיש צוות איפה אמא שלו עובדת ? טעות.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב לחוקים

אני לא קיללתי ולא איימתי זה "שניצל" שירד עלי!!![br]פורסם בתאריך: 6.10.2009 בשעה 20:02:59

הבנתי

מצטער על הטעות :kopfpatsch:

פורסם

תן לי לנסח את זה מחדש.

זכויות יוצרים על יצירות תקפות לכמה עשרות שנים (לא זוכר אם 50 או 70). הסרט יצא לפני בערך 20 שנה. לכן, יש עדיין יש עליו זכויות יוצרים, וזה לא חוקי להפיץ את הסרט.

האוזן השלישית זה שם של חנות, שבין השאר אפשר להשיג בה סרטים יותר נדירים. הצעתי לך לבדוק שם. יש מבין?

תלוי איזה ארץ ותלוי איזה מוצר

בכל מקרה בארצות הברית על סרטים אם אני זוכר נכון זה לא 70 שנה אלה 70 שנה אחרי שהיוצר המקורי נפטר

זה טמטום לגמרי אבל ככה זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים