עבור לתוכן

דיברתי עכשיו עם בזק לגבי תשתית והם הציעו לי את המחירים הבאים;

Featured Replies

פורסם

אני כרגע לקוח של הוט ומרוצה אך משלם יותר ועוד מעט נגמרת לי התחייבות לכן אני שוקל לעבור חברה אחרת במידה ותציעה מחירים אטרקטיבים אז ככה

בזק הציעו לי ל 2.5 מגה 53 ש"ח ול 4 מגה 58 ש"ח הכול כולל מע"מ עם התחייבות לשנה ,האם אלו נחשבים למחירים טובים?

פורסם

אכן מחירים טובים

פורסם

תוסיף את העלות של הקו, וה-2.5Mb כבר יוצא יקר יותר מ-HOT.

כמובן, אם אתה מחזיק קו טלפון ומשלם עליו בכל מקרה, זה יכול להיות עדיף על HOT.

ה-4Mb נשמע די משתלם.

פורסם
  • מחבר

השגתי משהו יותר טוב מה אתם אומרים על זה:

בנדל שעושים בזק בינלאומי עם תשתית של בזק ונותנים מבצע של 4 מגה ב 100ש"ח בלבד כולל מ"ע עם התחייבות לשנה.

או 5 מגה ב 119 ש"ח בלבד

ניתן להגיע להשיג יותר טוב אך פה כבר צריך להתחייב ל 18 חודש:

http://www.kamaze.co.il/Mega-Challenge-%D7%91%D7%96%D7%A7-%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%99.aspx

אה ועוד משהו אני מקבל תיבת דוא"ל כן, בנפח של 1 ג'יגה חינם (עכשיו אני רק עם 10 מגה וכדי לעלות אני צריך לשלם תוספת שזה מגוחח)

זה נשמע יותר טוב לא? - אם יש אישור אני עובר במידי.

נ.ב : עכשיו עברתי לקו לייט בבזק(לפני כן שילמתי לבזק רגיל לא ידעת שקיים דבר כזה) לכן אני משלם לקו 25ש"ח בלבד עם 30 דקות כל חודש שיחות חינם וכאלו.

פורסם

אני למדתי שלהתחייב לספקית אינטרנט זה לא דבר טוב

פורסם
  • מחבר

חח איזה מצחיק התקשרתי ל 013 כדי להגיע להם שאני רוצה לעבור לספק אחר(בזק בינלאומי) כי הציעו לי שם את החבילה של 5 מגה ב 119 שח (בנדל תשתית+ ספק) אז הם העבירו אותי לקשרי לקחות ושם נתנו לי גם חבילה של 5 מגה בנדל ב 119 ש"ח אז אמרתי להם שזה יפה ואני אחזיר להם תשובה בסוף היום לכן אמרו לי "כדי שלא יהיו לך לבטים אנחנו נותנים לך את המבצע הנ"ל עם חודש ראשון חינם כלומר בממוצע יוצא שאני משלם 110 ש"ח לחודש ל מגה כולל 2 ג'יגה נפח תיבת דואר+ אנטי ספאם חינם :)

פורסם

המחיר ל5MB מעולה!

אל תתפה לקחת את החבילה בגלל דוא"ל, יש מלא אתרים שנותנים דוא"ל בחינם ובלי הגבלה.

תשאל אותם כמה יעלה לך בלי.

פורסם
  • מחבר

המחיר ל5MB מעולה!

אל תתפה לקחת את החבילה בגלל דוא"ל, יש מלא אתרים שנותנים דוא"ל בחינם ובלי הגבלה.

תשאל אותם כמה יעלה לך בלי.

הדוא"ל בכלל לא היה אמור להיות כלול בעיסקה פשוט על הדרך אמרתי להם שגם אני רוצה להגדיל את הדוא"ל בחינם (היה לי רק 10 מגה) בסך הכל רציתי שיגדילו לי בקצת כדי שלא יהיו לי התראות אז הם הגדילו לי בחינם על הדרך ל 2 ג'יגה + והאנטי ספאם נתנו לי בחינם שזה גם היה מצחיק כי מהתחלה בכלל לא חשבתי על האנטי ספאם, יצא ככה שהם חשבו שרציתי גם את האנטי ספאם חינם כי התבלבלתי במילים חחח ואני מצטט את עצמי "אני רוצה להגדיל את האנטי ספאם ל 1 ג'יגה" חחח אז הביאו גם את זה.

אני בשוק יוצא שאני משלם סה"כ 110 שזה כמו ששילמתי מקודם ל 2.5 מגה ואף אולי טיפה יותר זול והכפלתי פי שתיים את כל השרות.

פורסם

חחח ::)

העיקר שאתה מרגיש טוב כי קיבלת "בחינם!!!1111" משהו שאף אחד לא צריך, ומחיר נורמלי במקום מופקע.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים